No a toto je moje kuchyňka v Brně v bytě už 37 let stará, ale ještě bych jí jednou chtěla novou, ale nevím, nevím
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
moje kuchyně
Collapse
X
-
Jindro ty máš na chaloupce prostornější kuchyň než v Brně,že?Tak se nedivím,že se ti tam dobře vaří.To už není chaloupka,ale barák.Něco podobného mám,jenom že světlejší.
Tuto kuchyňku přesně jsme měli v Koreji,na ta léta ji máš pořád krásnou,ale změna je život,co?
Prostě kuchyň je tvá doména a já taky musím mít pořádek v kuchyni,proto jsem chtěla co nejvíce prostoru,abych se vyznala.
Comment
-
-
LENI, to je dobře, že sis udělala radost, máš to všechno po ruce !
Já jsem měla závěsnou soupravu, jak mám teď kořenky pod okýnkem, nevyužila jsem je, jsou kovové, já používám dřevěné nebo z umělé hmoty, tak to mám v levém rohu na sporáku, můj taťka mi kdysi koupil nádobu na vařečky, je to z keramiky ze sady na oříšky, brambůrky apod., prodávají to ve více barvách, mám i v odkapávači na dřezu a zbytek v těch úzkých šuplících.
Taky to mám po ruce, to je důležité, ať nemáme při vaření 100 jarních kilometrů v nohou, že ?anina s.
Comment
-
Leničko taky mám tyčku a pověšenou řadu náčiní "President".Ale nejraději bych to posunula až na konec linky,protože jak tu vařím a šlehám,tak to nestačím pořád mýt,strašně to trpí,ale jelikož to visí na stěně,kde se musí vrtačkou,tak to by mi muž asi nepochválil,že to chci zase jinam a co s těma dírama s hmoždinkama.Řekl by mi zase si nevymýšlej a je to.Naproti mám ještě jeden program přivezený z Koreje,tak je to už staré 20 let,ale je to Japonské.Byly na střenkých krásné čřervené růžičky,ale to co se hodně používá asi se v myčce omylo.To se tenkrát ještě nepočítalo s barvama do myčky,taky ještě nebyly tak rozšířené jako je to teď.Last edited by Jaruš; 13.01.2010, 00:01.
Comment
-
Původně odeslal Jindra Zobrazit příspěvekMůj muž ten mě nic nechce právě na kachličky dát. To bylo řečí, když jsem tam chtěla dát tu závěsnou tyčku. Mám to po šuplatech a také to není ono. Je fakt, že se to špiní a padá na to prach, ale je to po ruce.
Když jsme dělali el. zásuvky nebo malé zářivky nad linku, taky musel upravit nějakou kachličku, proto mám poličku i nad dřezem na kořenky a v koupelně v rohu na kachličkách 3 poličky nad sebou z um. hmoty. Protože tak máme po ruce některé sprcháče a šampóny.
Ahojky.anina s.
Comment
Comment