Ahojky posílám foto té naší skoro nové (3 roky) kuchyně. Dáváme postupně dohromady baráček a čeká nás ještě předělat obývák, který slouží i jako herna. Takže Ivko přestavbu vydrž........
Já jsem chtěla mít co nejvíc schované a to se mi podařilo. Jenom si někdy pamatovat co kde je. Ty vrchní výklopy mám hlavně na sezonní věci - formičky, tácy, dortové formy. Jenom to chtělo víc šuplíků - ale to vidím až teď.
Ivčo máš pěknou prostornou kuchyň.Já taky postrádám alespoň ještě jedny šuplíky a nebo jsem si měla vzít ty širší,ale to člověk opravdu vidí až při provozu,ale pěkná moc.
Tak jsem zase zašla pokoukat na kuchyně a všechny jsou moc hezké.
A máte pravdu, nejvíc to pak člověk pozná za provozu. Taky bych potřebovala čím dál víc prostoru-začínala jsem vařit na skřínce 60x60, vedle dřez na zdi a sporák. Pak 120cm linku...no a nedávno jsem doma slyšela poznámku, že jsem si měla kuchyň spojit s pokojíkem vedle.Občas něco uložím na police do špajzu, do linky už se to nevejde .
A Lenko, Ty máš tedy taky můj obdiv, protože kolik toho denně vaříš a pečeš pro svou početnou rodinku - klobouk dolů na tak malém prostoru.
Holky to jsem si ani nevšimla, tohoto pokecu, no já jsem pořád v kalupu...
No máte moc pěkné kuchyně, nevím která je nejhezčí, ale všechny se mě moc líbí,
Jaruš já mám ráda také víc prostoru na vaření, ale když není co se dá dělat a já hlavně u vaření musím mít pořádek na pracovišti, to je pro mě podstatné, jinak jsem nervní. Takže si pořád průběžně všechno uklízím a zase třeba to znovu musím vyndat, už jsem na to zvyklá
Comment