Tak aby tu nebylo prázdno ......
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
moje kuchyně
Collapse
X
-
Iris, ty máš jinou fotku ! Já jsem fotku už do pokecu kdysi vkládala, chtěla jsem tu taky přispět, když už je ta kolonka, ale nejde mi to vložit...
Když už většinou vaříme my, tak ať se nám vaří dobře a navíc ať se nám v kuchyni líbí, že ?anina s.
Comment
-
Jani, hlavně, že se ti v ní dobře vaří. Já mám pro mě málo místa, když vařím.
Museli jsme probourávat původní koupelnu, chtěla jsem kuchyň do "ELKA" a koupelnu jsme přistavěli.
Taky není nová, je plechová, zbytek na zakázku dle nákresů a ještě samolepicí tapeta.
Tobě barevně ladí a máš ji útulnou.
Pa.anina s.
Comment
-
Janino kdyby to šlo,tak máš i modrý alobal a utěrky,viď? Umíš to pěkně sladit,ale nemáš problém,je to jen modrá a bílá a tak ti všechno k sobě krásně pasuje.
Jani z B. je sice malá,ale máš tam všechno co potřebuješ,hlavně že se v ní cítíš dobře a na ty roky ji máš pěknou.
Comment
-
Jaruš, já mám 99% modrobílých utěrek, tmavě modrou rychlovarnou konvici od taťky, která se ale pokazila. Ta fotka je nějaký čas stará a fotil to kluk beze mě, jinak bych ji trochu uklidila, jak to máte pěkné vy a zrovna tam visí utěrka jiná.
Hlavně, že je nám v nich dobře.anina s.
Comment
-
Jaruško, moc pěkná kuchyně a odkládací plochy máš tedy hodně.
Moniko, tak to asi budete dělat až příští rok ne? Ale to je jedno bibec bude, ale budeš to mít krásné.
Modrásku co dodat, jedině to že by jsi se měla jmenovat modrásková
Jani já měla kuchyň starou 30 let, ona nebyla odřená, ale umakartová a potřebovala jsem víc té odkládací plochy, takže kvůli tomu to předěláváme.Ivana M
Comment
Comment