Já to také nechápu co se děje,proč nikdo nejede?????
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sraz ekuchařek - 22.10.2011 (sobota) v 10:00 Praha Václavské náměstí u koně
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ahojky, děvčata, vážně uvažuju, moc ráda bych se s Vámi sešla, Leni, nějak bychom se dohodly, abychom jely spolu. Mě by bylo výhodnější vlakem asi na Přerov, ale autobusy jezdí na Prahu před Brno. Uvažuju ale o přespání v Praze - ještě to musím promyslet a prodiskutovat doma. Ozvu se. Zatím se mějte a těším se, že mi to letos vyjde.M A J K A 1
Comment
-
Uf, to jsem se lekla, že se něco děje špatného. BrNáčky, já tam také spím, nepojedu večer domů, chci s vámi posedět a pokecat a to pořádně. Vždyť jsme se rok neviděly a neslyšely. Holky, když je kde přespat, neváhejte a přijeďte. Já mám hrůzu z přestupvání v metru, Věruška je mi nevěrná a tak budu muset sama.
Jaruš, kdybys něco malého potřebovala, tak zazvoň, na autobus to nemám daleko a ke koni bych to nějak donesla, tak zvoň.
Páčko, už se moc těším.
Comment
-
-
Ahojky děvčata,dlouho jsem se neozvala,trochu nějaké problémy a taky práce,tak večer padnu a spím.Určitě na sraz zase pojedu a už se nebudu bát cestovat, Jaruško tebe moc poprosím,jen mi pak připomeneš,kde mám v metru pak vystoupit u koně nebo to byla nějaká stanice a to si už nepamatuji.není to tak hrozné,ale potom domů bych zase poprosila doprovodit Blaničku,sama bych netrefila na autobus,taky se na Vás všechny moc těším,zatím ahojky.ANIČKA A
Comment
Comment