Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
Je to DOBRÉ NAŠLA JSEM SPOJ NA FLORENCI JSEM O PŮL DEVÁTÉ BUDU STÍHAT I NA TU DESÁTOU U kONĚ.DOBRÝÝÝÝÝ
Teď jsem si teprve vzpoměla, že by tu měla být už kolonka pro sraz a tak jsem hledala, až jsem našla. Jsem Kolombo. Děvčata jak to čtu, tak jsem hrozně nadšená už teď a budu se moc snažit, abych opět přijela. Jen doufám, že to vyjde a nacleh myslím, potřebovat nebudu. To ještě upřesním. Už se těším.
Ahoj Dámy, tak se těšte !!! Protože nezkazím,žádnou legraci a jsem všeho schopná - přijedu! JEDINÁ VYJÍMKA BY BYLA NEMOC MÝCH DĚTIČEK.Doufejme, že budou v poho a PROSÍM O NOCLEH A doprovod na nádraží. Děkuji předem , Jaruš mám Ti poslat nějaké peníze na to ubytování předem ??? Když tak mi napište SZ. Díky Butalka
Halóóóó.....Hlásím se také do party!!! Sice jsem na chvíli vysadila "pokec", ale já všechno dohoním. Všechny katastrofy jsou bohudík zažehnány a už zase jedu ve svém tempu. Takže se holky na Vás moc těším a nocleh určitě taky. Nenechám si přeci ujít ten rozdivočelý babinec!!!!
Na 100% budu stát v 10 hod u koně!!!!!!!!!!
JO to my s Věruškou máme zase sraz na Čerňáku,, pak přesun na Václavák. Jen doufám, že nebudou stávkovat. To byl blbej vtip, ale hrozba trvá stále. Taky se těším. , holky pořádně zapaříme.
Jitka strašně chtěla v říjnu 2010 přijít,ale bylo jí tenkrát zle. Pak viděla ta videa a fotky a bylo jí to moc líto. Hodně jsem o tom slyšel a možná se přijdu aspoň ke koni na vás podívat a pozdravit vás. Pavel
Já bych ráda přijela, ale vůbec nevím, co a jak bude...
V srpnu se předěláváme na Tesco - expres, vůbec nevím, jak to bude vypadat, fungovat, jestli vůbec bude dovolená nebo kdo by mi vyměnil víkend (sobotu), mám momentálně volné jen neděle...
Takže u mě je to opět 50 / 50...
Comment