Já bych poslala aspoň mojí fotku, abych byla s vámi.....! V tom případě nocleh nepotřebuji, stačí když mě strčíte někomu do peněženky.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sraz ekuchařek - 22.10.2011 (sobota) v 10:00 Praha Václavské náměstí u koně
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Teď jsem si teprve vzpoměla, že by tu měla být už kolonka pro sraz a tak jsem hledala, až jsem našla. Jsem Kolombo. Děvčata jak to čtu, tak jsem hrozně nadšená už teď a budu se moc snažit, abych opět přijela. Jen doufám, že to vyjde a nacleh myslím, potřebovat nebudu. To ještě upřesním. Už se těším.
Comment
-
Ahoj Dámy, tak se těšte !!! Protože nezkazím,žádnou legraci a jsem všeho schopná - přijedu! JEDINÁ VYJÍMKA BY BYLA NEMOC MÝCH DĚTIČEK.Doufejme, že budou v poho a PROSÍM O NOCLEH A doprovod na nádraží. Děkuji předem , Jaruš mám Ti poslat nějaké peníze na to ubytování předem ??? Když tak mi napište SZ. Díky Butalka
Comment
-
Halóóóó.....Hlásím se také do party!!! Sice jsem na chvíli vysadila "pokec", ale já všechno dohoním. Všechny katastrofy jsou bohudík zažehnány a už zase jedu ve svém tempu. Takže se holky na Vás moc těším a nocleh určitě taky. Nenechám si přeci ujít ten rozdivočelý babinec!!!!
Na 100% budu stát v 10 hod u koně!!!!!!!!!!Věruše
Comment
-
Já bych ráda přijela, ale vůbec nevím, co a jak bude...
V srpnu se předěláváme na Tesco - expres, vůbec nevím, jak to bude vypadat, fungovat, jestli vůbec bude dovolená nebo kdo by mi vyměnil víkend (sobotu), mám momentálně volné jen neděle...
Takže u mě je to opět 50 / 50...
anina s.
Comment
Comment