Dnes bude bramborová kaše a v obchodě jsem koupila květák, tak ho k tý kaši osmažím a nějaký kompot vytáhnu ze spíže.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
Dnes fritovaný květák, vařené brambory, okurkový salát, včera brkaše a kotleta (bez kosti) na plátky vložená do zapékací mísy, okořeněná, pokladená plátky másla a trochu politá smetanou, dala jsem v MVT program "zapékání" a za půl hoďky bylo hotovo.
Na závěr jsem to polila Apetito omáčkou s nivou ze sáčku, na těstovinách mi to tak nechutná.
Kluk měl polívku "Přidej vejce" a vrtule s kuřecím masem s protlakovou omáčkou. (Květák ani salát nejí, i když kdysi ochutnal. )
Last edited by janina s.; 04.01.2011, 18:02.anina s.
Comment
-
Ahoj, dnes jsem upekla v remosce: brambory, vepř.kotleta okořeněná (předem naložená v marinádě-olej, vorčestr, česnek, kapka chili omáčky) zase nakrájené syrové brambory a vše zalít šlehačkou. je to dobrotka , ale taky kalorická bomba
K tomu na odlehčení zelný salát
Comment
-
Vepřové na vegetě a rýže.
Kety, já to rozklepala řádně a smažila pomalu a pěkně se to propeklo.
Mi se někdy nechtějí loupat brambory a strouhat, ale smažených řízků bylo dost a tak byla změna.
Kluk měl včera vývar z kostí s nudlemi, tak nechal střed toho Ondráše, protože má nejradši ty okraje. A polívky měl plný talíř.
anina s.
Comment
Comment