Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Dnes bude bramborová kaše a v obchodě jsem koupila květák, tak ho k tý kaši osmažím a nějaký kompot vytáhnu ze spíže.

Comment

• U nás dneska bylo zapečený rybí filé s brambory a vývar s kuřete s masíčkem a nudlema
      LENKA

Comment

• Dnes bude čína s rýží,
        zítra segedínský guláš
        a v neděli ještě nevím

Comment

• Česneková polívka z bramborového vývaru, vařené brambory, kuřecí řízky
          (chlap:"To je ten sumec?" ) a okurkový salát.
          (Vždyť měl vzorky včera a tak placatý jako kuřecí opravdu není... )
          anina s.

Comment

• Bramborový salát od ségry a smažený Hermadur.
            anina s.

Comment

• Ahoj Janino, a ostatní, kteří denně vaří
              Dala jsem si přes svátky klid s PC, ale to neznamená, že se u nás nevařilo
              Včera halušky s uzeným masem, petrželkou a místo brynzy nastrouhaný balkán
              Dnes rychlá polévka a špagety s baloňskou omáčkou

Comment

• Dnes fritovaný květák, vařené brambory, okurkový salát, včera brkaše a kotleta (bez kosti) na plátky vložená do zapékací mísy, okořeněná, pokladená plátky másla a trochu politá smetanou, dala jsem v MVT program "zapékání" a za půl hoďky bylo hotovo.
                Na závěr jsem to polila Apetito omáčkou s nivou ze sáčku, na těstovinách mi to tak nechutná.
                Kluk měl polívku "Přidej vejce" a vrtule s kuřecím masem s protlakovou omáčkou. (Květák ani salát nejí, i když kdysi ochutnal. )
                Last edited by janina s.; 04.01.2011, 18:02.
                anina s.

Comment

• Dnes budu dělat lečo s bramborem, polévka červená zelňačka s dunajskou klobásou

Comment

• Zelňačku mám ráda, lečo jíme s chlebem, ale s bramborem to je určitě taky dobré.
                    Vařené brambory a řízek z kotlety, k tomu naše okurky.
                    Klukovi jsem uvařila rychlou polívku od Ketky1957.
                    Měj se, Kety.
                    anina s.

Comment

• Ahoj, dnes jsem upekla v remosce: brambory, vepř.kotleta okořeněná (předem naložená v marinádě-olej, vorčestr, česnek, kapka chili omáčky) zase nakrájené syrové brambory a vše zalít šlehačkou. je to dobrotka , ale taky kalorická bomba
                      K tomu na odlehčení zelný salát

Comment

• Řízek Ondráš (plátek kotlety v bramboráku), rajčatový salát. S tou šlehačkou to nemá chybu , je to šťavnaté, tak myslím, že smutný smajl nemusel být...
                        anina s.

Comment

• Včera ražniči a brambory ve slupce opečené v troubě, zelný salát
                          Dnes vepřo, knedlo zelo
                          Ten řízek Ondráš mi moc chutná, ale moc ho nedělám, kdysi jsem ho dělala a to vepřové nebylo moc propečené , ale zkusím někdy udělat reparát

Comment

• Vepřové na vegetě a rýže.
                            Kety, já to rozklepala řádně a smažila pomalu a pěkně se to propeklo.
                            Mi se někdy nechtějí loupat brambory a strouhat, ale smažených řízků bylo dost a tak byla změna.
                            Kluk měl včera vývar z kostí s nudlemi, tak nechal střed toho Ondráše, protože má nejradši ty okraje. A polívky měl plný talíř.
                            anina s.

Comment

• Vařené brambory a opečená hotová sekaná - plátky - s příchutí pizza (koupená).
                              Naše okurky, kdo chtěl, tatarka.
                              anina s.

Comment

• Včera halušky s anglickou na cibulce a zelí.
                                dnes koprovka a hrnkové knedlíky

Comment

Pracuji...
                                X