Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Tohle jsme neměli snad 100 let. Kopr u nás "neletí"...
    Včera řízky z kotlety a brambory, dnes guláš - opečený točený na kostky, přidané fazole z konzervy a uvařené brambory, ochucené, zahuštěné. Já si dala se zakyskou.
    anina s.

Comment

• Janino, já vím, že hodně lidí koprovku nemusí, můj muž by ji ani neokusil ,já ji jako malá taky v jídelně nejedla, ale jak přišli děti, tak jsem začala vařit omáčky a dnes já i děti koprovku milujem
      Dnes udělám karbenátky s kaší a pórkovou polévku

Comment

• Kety, máš pravdu, kopr má prostě svoji chuť. V okurkách a salátu to chlapovi nevadí, omáčku sní, ale stačí mu 1x za rok. Mi nedělá dobře teplé mléko, ale jednou za čas snesu i svíčkovou. Možná se uklidňuju, že tam není mléko, ale smetana, kterou používám ráda.
        Včera jsem zapekla vrtule s cigárem, dnes budou brambory, kluk bude mít kuřecí řízek, my s chlapem uzený smažák, abychom si na Mysliveckém plese mohli vychutnat nějaké to maso.
        anina s.

Comment

• Guláš z vepřového plecka (velký hrnec, na plese za 95,- prý nebyl vůbec dobrý).
          anina s.

Comment

• Ahoj holky,

zase se k vám přidám....jen nevím na jak dlouho

U nás dneska kapustová polévka dle Ivanky a smažený vepřový řízek (dělám z krkovičky) s bramborovou kaší, broskvový kompot.

Teď k večeři dělám česnekové trojúhelníky, už je mám zamotané na plechu, čekám ještě než dokynou a šup do trouby. Dělám je opět po delší době a tak už slintám)
            Last edited by Emka; 16.01.2011, 19:12.
            Papa EMKA

Comment

• Tak dneska polévka milionová a jako druhé- těstoviny, přelité špenátem se smetanou a posypané nivou. Takový rychlý obídek....ale dobrý)
              Papa EMKA

Comment

• Kuřecí řízky, fritované brambory.
                Emko, taky samé mňamky, zase musím někdy koupit špenát.
                Miliónová polévka - to mi něco říká a niva je skvělá.
                To je prima, že jen nesovíš a napíšeš.
                Mávající ruka už není ?
                anina s.

Comment

• Ahoj, už dlouho jsem tu nebyla, ale vařím:
                  v pondělí restovaná játra s rýží,
                  uterý zelňačka, palačinky,
                  středa bramborový gulášek.
                  dnes kuřecí kousky na kari, hranolky z trouby,
                  zítra asi nějaká omáčka ke knedlíku, ale koprovka to asi nebude

Comment

• Tak tady jsem nikdy nekoukla, ale vidím, že inspirace je tu opravdu hodně (byla jsem vždy jen v receptech). Tohle všechno co vaříte jsou obědy nebo večeře? (ty uvedené ve všedn dny) Pokud budu mít chvilku tak taky napíšu co u nás budeme mít dobrého Zítra ale bude vařit manžel, takže bude překvápko )

Comment

• Kety, pěkný rozpis.
                      My dnes těstoviny a kuřecí kousky s omáčkou z lišek ze sáčku, dala jsem více šlehačky a na to, že houby u nás moc nefrčí, chutnalo.
                      Je to někdy fajn, když "Vitana vaří za vás".
                      anina s.

Comment

• Janine, u nás obědy, protože nejsme zvyklí mít "teplé" večeře, maximálně vaječinu, chleba nebo rohlíky ve vajíčku, topinky nebo tousty nebo párky, ale ne teplé jídlo na způsob obědu.
                        Budu se těšit na inspiraci od tebe, pokud se ti bude chtít.
                        anina s.

Comment

• Ahoj, tak se taky přidám a u nás byla dnes kuřecí omáčka s bramborem a zítra plněné bramborové knedlíky s červeným zelím.
                          Věrik ♥♥♥

Comment

• Ahoj Věriku, já zrovna červené zelí (v sáčku) použila včera na vaření polévky, s domácí klobáskou a na troše oleje jsem osmahla cibuli, zasypala moukou a zahustila. Jinak koření - vegeta, sušený česnek, Čarodějka, bujón zeleninový. K tomu byl chleba a zakysaná smetana.
                            Kluk měl sýrovou polívku a špagety s kuřecím masem v kečupové omáčce, posypané strouhaným ementálem.
                            anina s.

Comment

• Tak se přídávám. Včera jsme měli zeleninovou polévku, knedla zelí a vepřové závitky (plněné slaninou a mrkví).
                              Dnes pečené kuře s rýží (do které se zamíchala uvařená brokolice a osmahlý pórek).
                              Přes týden jsme v práci, takže děláme jen rychlé večeře...

Comment

• Klobásková směs dle Ivanky a špagety, na to roztopený Hermelín nakrájený na pidikostičky.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X