Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Chlap dojedl ty brambory zapečené s cigárem a smetanou, k tomu naše okurky, kluk měl smažené plátky brambor, rybí prsty Nowaco (nic moc, samá voda, ale jiné neměli, tak si koupil tyto) s tatarkou a já osmahnutou mraženou zeleninu (baby karotka, kukuřice, hrášek), okořeněnou, zakápnutou sójovkou a přidaný zbytek taveného sýra s příchutí nivy.
    Můj upravený jídelníček dle pokecu asi málokoho zaujme, chacha.
    anina s.

Comment

• Nino, dobrý, ale mám docela obavy, nemá ten kluk příliš toho smaženého ???To je pořád tatarka a tatarka . A tatarka. Já tuhle rubriku čtu . Tak se nezlob, já jen, že mi to připadá moc...Tady máš takových možností,ale asi je těžké strefit se do klukových chutí, vid.
      Iris

Comment

• Původně odeslal iris Zobrazit příspěvek
        Nino, dobrý, ale mám docela obavy, nemá ten kluk příliš toho smaženého ???To je pořád tatarka a tatarka . A tatarka. Já tuhle rubriku čtu . Tak se nezlob, já jen, že mi to připadá moc...Tady máš takových možností,ale asi je těžké strefit se do klukových chutí, vid.
        IRIS, JÁ SE NEZLOBÍM, NEMÁM DŮVOD. ŘEKNU TI, ŽE IX ROKŮ KLUK TATARKU NECHTĚL.
        Já se ho zeptám, co chce anebo prostě uvařím. Je bramborový po mně a dnes jsem mu nabídla vařené brambory nebo kaši a on mě poprosil o smažené. Dávám je na ubrousek a plátky neplavou, neboj mám teflonku. Mám možnosti, často vařím těstoviny, někdy luštěniny, ale nějak ze zvyku se ho často ptám, co by si dal... Někdy sní polívku a druhé nechce a to se ještě zeptá, jestli to nevadí. Guláš kuřecí miluje, ale všude dávám minimum tuku.
        Dnes chlap koupil kuřecí, tak uvařím asi nějakou omáčku, ať je změna.
        Papapa.
        Nina.
        anina s.

Comment

• Změna je život. vid,moc zdravím, brambory máme taky nej smažené, nejdřív je uvařím ve šlupce, oloupu, šoupnu na pánev a pak se krásně ochutí... dle nálady.
          Moc zdravím !!!
          Iris

Comment

• Děláš chutě.
            Kluk taky říká, že uvařené osmažené chutnají jinak než syrové osmažené.
            Já bych mohla JEN brambory - placky, zapečené, kaši (jen s cibulkou), možností je plno.
            anina s.

Comment

• Já dnes vařím vepřovou čínu s rýží, k tomu zelný salát

Comment

• Gulášovka ze sáčku, těstoviny-vlnky a kuřecí stehenní kousky v paprikové omáčce, originál název na obalu Krkonošský šleh.
                anina s.

Comment

• Chlap ty těstoviny, kluk dojedl gulášovku a na druhé mě poprosil o vaječinu (na troše másla) s chlebem a já si osmahla mraženou baby karotku, přidala sušený česnek a sůl a k tomu jsem si dala opečená kolečka točeného na troše olivového oleje.
                  anina s.

Comment

• Dnes jsem uvařila franfurtskou polévku a budou lívance.
                    Zítra francouzské brambory, v neděli kachna, zelí, br. knedlík

Comment

• Já: smažená mražená zelenina na kapce olivového oleje a kousku Ramy, do toho sójovka, koření a plátek=zbytek toustového plátkového sýru (nuda, já vím )
                      Chlap:udělal čínu z kuřecího masa se zeleninou.
                      Kluk:francouzská polívka, na druhém se domluvíme.
                      anina s.

Comment

• Kluk měl zatím bramborovou polívku, chlap na cibuli osmahnuté přidaný točený na kousky, uvařené vrtule a zalité vajíčkem, posypané sýrem. Pro mě je to lepší než zapékané, není to tak suché.
                        anina s.

Comment

• Rýže a kuřecí stehenní řízky na vegetě.
                          anina s.

Comment

• Dnes máme polévku z drožďovými knedlíčky a budou langoše,
                            Zítra pikantní kuřecí nudličky s hranolkami a hlávkový salát.

Comment

• S-polívka a vařené brambory, kluk kuřecí řízek, já s chlapem z kotlety (bez kosti).
                              anina s.

Comment

• Polívka ze sáčku Přidej vejce ta s barevnýma kytičkama kluk fritované brambory, kuřecí řízek, chlap rýži a kotletu na nudličky připravené s Maggi dobré nápady "Kuřecí nudličky - pórek & smetana". Moc dobré, zkoušela jsem to.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X