Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Dnes kuřecí nudličky a opékané brambory

Comment

• Kety, a neotravuju, na jaký způsob ty nudličky?
      Chlap dojídá ze včerejška a s klukem se domluvím, asi taky kuřecí, možná těstoviny.
      (no to je tedy konkrétno... )
      anina s.

Comment

• Janino, tak včera ty nudličky byl vlastně klasický obalený řízek.
        Ráda dělám s kuřecím na mnoho způsobů a nudličky máme rádi nějaké pikantní, ale vždy jsou jinak, protože tam pokaždé dám něco jiného podle nálady a ledničky .
        S pórkem, červenou cibulí, barevné papriky, rajčata, mrkev na nudličky...
        Ale dnes nevim, co ještě uvařím . Kluk nechodí na obědy a má rád maso.
        Ale asi udělám játru s rýží . To už jsme dlouho neměli.

Comment

• Ahoj Kety, tak kluk měl včera uzený smažák a dnes jsou řízky z kotlety (bez kosti) a brkaše, dlooooouho jsem ji nedělala, tak se těším.
          anina s.

Comment

• Dnes máme česnekačku a boloňské špagety,mňam
            Zítra vepřový gulášek s domácím karlovarským knedlíkem,
            v neděli přírodní kuřecí řízky a zapékané brambory
            Hezký víkend !

Comment

• Chlap si ohřál kaši a usmažil obalený řízek
              Kluk měl hrachovou polívku Vitana a vrtule s kuřecím masem, posypané kořením na drůbež, podlité trochou vody a dochucené pikantním kečupem.
              anina s.

Comment

• Já měla hovězí polívku s játrovými knedlíčky,ted vařím guláš z kližky, despotka je pryč, takže zítra budu mít guláš a pozítří budu mít guláš mě k tomu stačí chleba a v neděli/ pokud nezožeru guláš všechen/ uvařím despotkovi k tomu knedlík. Jeden mám sice v mrazáku, ale ten se mi mimořádně povedl, tak ho nechám na svátky ke kačeně. Je v něm smažená houska a i kůrky z chleba....
                Iris

Comment

• "Smotana na kurati" (kuřecí stehenní řízky posolené a zapečené se šlehajdou) a ze včerejška uvařené vrtule.
                  anina s.

Comment

• Knedlík a svíčková od Vitany, ale upravená-na oleji a másle osmahnuté kousky kuřecích řízků, okořeněné Čarodějkou, vegetou, solí, zalité vodou, podušené, mezitím jsem uvařila svíčkovou ze sáčku, ale místo vody jsem dala mlíko, pak to vlila k měkkému masu a přidala tekutou šlehačku a trochu zakysané smetany. Chlapi se oblizovali.
                    Oběd do 30-ti minut.
                    anina s.

Comment

• Chlap dojedl knedlík, k tomu jsem včera upekla kousky plecka s hlávkovým zelím v remosce, kluk měl vývar s nudlemi a svíčkovou s uvlněným hrníčkovým knedlíkem.
                      anina s.

Comment

• Osmažené klobásky, chleba, k tomu: osmahnutá cibulka a česnek do zlatova+trochu hladké mouky+2 plechovky "béžových" fazolí v tomatové omáčce+kečupová omáčka+trochu tekuté šlehačky a zakysané smetany+vegeta, sůl, sušený česnek, Čarodějka, cukr, majoránka.

Kety, kam ses poděla?
                        anina s.

Comment

• Ahoj Janino, vůbec jsem neměla čas sedat k PC, obkládali jsme minulý týden koupelnu a WC, práce sice pro nás žádná, měli jsme firmu, ale toho bordelu ,průběžně jsem uklízela, jinak bych se teď z toho zblázniíla

A co dnes vařím_ tak už mám zelňačku (červenou) s pikantní paprikovou klobásou a v troubě mám zapečené bramborové těstoviny s cibulkou a šunkovým zauzeným salámem, přeleté vejci a nazázěr to celé posypu sýrem

Měj se hezky

Comment

• Ahojky Kety, fajn, že ses ozvala.
                            Já včera na dnes vařila dle inspirace "bezmasý boršč", ale zeleninu dle ledničky a do toho domácí klobásku.
                            Měla jsem dnes od 11-17 hod., tak jsem si dala se zakyskou (a potichu jsem mlaskala).
                            Kluk měl opečenou sekanou a fritované brambory, zeleninu pořád nejí a na zítra chci uvařit k té sekané rajskou a buď těstoviny nebo rýži.
                            Taky se měj a to máš určitě všechno nově krásnééé.
                            P.S. Bramborové těstoviny ?
                            anina s.

Comment

• Bramborobé těstoviny jsem koupila, vypadají jako ploché špagety, ale chuť je jako těstoviny, tak to mně trochu zklamalo
                              Dnes máme rizoto s okurkou a peču tvůj rychlý jogurtový koláč
                              Hezký den, ale ty tady vlastně chodíš až večer, tak pěkný večer

Comment

• Na zítra vařím (mám odpo od 11-17) kuřecí řízky na paprice - bez cibule, kostky jsem osmahla na oleji, dala papriku, sůl, vegetu, podlila, dusila, potom vlila mléko s moukou a zakysku a ještě tam dám tučnóóóu šlehačku a dochutím citrónem apod.
                                Chlap dojí rajskou, osmahla jsem na oleji kromě cibule spoustu koření, dala jsem i hřebíček, prostě mi chtěně ruka ujela s tím kořením a myslím si, že se mi povedla, tudíž si "namyšleně" myslím, že ji umííím. protože nám chutnalááá.
                                Paroduju některé komentáře ve videoreceptech...už mlčím...
                                Jinak miluju brambory, ale tedy popis chutě těstovin mě trošičku odradil.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X