JEDLA JSEM JE - BAŠTA, ALE JEŠTĚ NEDĚLALA.
DNES KUŘECÍ STEHENNÍ PLÁTKY NA VEGETĚ A SÁČKOVÁ RÝŽE.
(caps lock - ups )
Kluk měl rychlou polívku a na plátcích česneku osmahnutém opečené kousky Javořických párků, do toho kolínka, zalité vajíčkem a posypané sýrem - na pánvi. Je to šťanatější než zapečené, aspoň pro mě.
("mami, vynikající" )
Rizoto - na cibulce osmahnutá směs do klobásek, posypaná sladkou paprikou, přidaná uvařená sáčková rýže, posypané strouhaným eidamem a natí z cibulky.
Kluk s kámošem si nechali přivézt pizzu.
Vařené brambory, krkovička a bůček včera pečené v marinádě ala Ivanka a k tomu salát (ledový, rajčata, pórek, kapie a nálev ala Ivanka, jen víc sladíme).
Kety, tak co zvítězilo?
Kluk má fazolovou polívku (z bílých fazolí z plechovky) s párkem, chlap si ohřál brambory a zbytky pečeného masa, já si ohřála trojúhelník, k tomu mám rajčatový salát.
Ahoj Janino, zvítězily broskve, i když jsou koupené, a okurky si zavařuji sama.
Dnes budu vařit koprovku a karlovarský knedlík s petrželkou.
A jaký trojúhelník sis to ohřála?
Kety, tak u mě od dětství vítězí okurky.
Kluk rychlou polívku s vejcem a taky asi bude rizoto, v ledničce je hafo párků, hrášek je ve sklepě, cibule a rýže i kousek eidamu se najde. A k tomu okurky.
Česnekový trojúhelník.
Dnes jsem koupila květák, tak udělám klasiku - smažený a k tomu nové brambory a rajský salát, ten už se chladí v lednici.
Zítra budeme grilovat na zahrádce kuřecí stehenní maso vykoštěné, tak na oběd bude něco lehčího, asi těstoviny se sýrovou omáčkou.
V neděli kuře na zelí a br. knedlík
Přeji pěkný víkend!
Chlap vařené brambory a řízky z krkovičky b. k. (já mám radši z kotlety, nemusím nic navíc "žvýkat" ) nebo kuřecí a kluk chtěl ty brambory opéct a k nim volské oko (2ks) :
Comment