Miládko moc krásná a útulná kuchyňka-a ty drobnůstky-ty se mě taky moc líbí-mám je taky...moc pěkný!!!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
moje kuchyně
Collapse
X
-
Miladko moc pěkná kuchyňka a ty blbinky já sbírám také, některé z toho žlutého kovu mám i já. Občas to čistím Sidolem a jsou jako nové
Děvčata, musím Vám napsat, že syn asi před rokem opravoval byt a pořídil si v kuchyni a na chodbě Marmoleum a novou kuchyň i s příslušenstvím. Všechno si nechal udělat od firmy a asi za 4 měsíce nato , když snacha byla jenom na skok pryč, tak se jí pokazila myčka a kuchyň vytopila. No Boží dopuštění. Tak se jím to trochu zkroutilo. Tak ta firma co jím dodala tu kuchyň jím zaplatila tu podlahovinu asi 40 tisíc. Tak přemýšleli co s tím, všechno vymalované ona před porodem, tak peníze zatím uložili a že jednou to vymění, já tam teda moc nic na té podlaze nevidím, ale oni tvrdí, že je to marmoleum poškozené a nerovné. Kdyby si dali lino, nebo dlažbu nic se nemuselo stát.Last edited by Jindra; 28.09.2010, 01:39.
Comment
-
Teda Miládko, já jsem úúúplně nadšená, ty vychytávky, to je kuchyň snůůůůů.
To máš ty dveře rovnou ven, strašně se mi to líbí. To teda stálo za to čekání,,,, prostě nádheraJeště si to musím několikrát prohlédnout, já jsem teda pafffffffffIris
Comment
-
Miládko, krásná kuchyň ! I ta lednice a vyjížděcí šuplíky...
Miniatury mám taky, už je sice nějak nesbírám, ale v mé kuchyni se sbírané věci taky dají vidět.
A v obýváku mám poličku, kterou mi udělal chlap 1 x 1 m, okýnka 10 x 10 cm a tam mi ty věci vždy připomenou dárce...
anina s.
Comment
Comment