Rendie máš moc hezkou a útulnou kuchyňku. Vidím, že máš také pekárnu-není to značka delicca? Na tu mám políčíno a tak uvítám každý poznatek.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
moje kuchyně
Collapse
X
-
Comment
-
Leni, útulné a musím říct, že máš doma poklad.... v podobě Tvého muže, tohle já obdivuji a tiše závidím. Firma nám sice udělala kuchyň a byt.. a za drahé peníze, ale je tu několik věcí na dolaďování, oni řekli,, no to si tam dáte to a to, je to úplně jednoduché.... můžu já jim říct, že despota nezatluče ani hřebík !?
Rendi, nevím jak se to stalo, ale úplně jsem přehlédla jednu stránku, až ted jsem shlédla tu tvoji kuchyn. To je nádhera... na malém prostoru i s pultem, všechno máš při ruce... to jsem měla vidět před tou naší rekonstrukcí
Je fain, holky nakouknout do Vašich kuchyní, a je jedno, jestli jsou nové, nebo ne, ale vždycky to dýchá nějakou pohodou. Mám ráda, když je vidět, že se tam bydlí a tvoří. Tak foťte , a posílejte.Iris
Comment
-
Leničko na to jaká kvanta jídel a moučníků připravuješ máš opravdu kuchyňku malou a hlavně málo pracovního prostoru.Nebo máš ještě něco naproti? To je docela i umění v takovém malém prostoru takhle vyvařovat,jako ty,klobouk dolů před tebou.Polčka je moc pěkná a nápaditá,ale hlavně účelná.Šikovného muže máš,ale to ty víš nejlépe,že.
Comment
Comment