Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ZAVAŘOVÁNÍ V MIKROVLNCE od Marušky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Dobrý den, jsem tu nová a mám jednu zkušenost, zavařila jsem asi 15 sklenic v mikrovlnce a včera mi mikrovlnka odešla, neohřívá, je 2 roky stará ETA a doufám že půjde opravit. Nevím jestli je to zavářením, ale manžel je o tom přesvědčený.
    Tak smůla, třeba to tím není, ale určitě je po pohodlném bezpracném zaváření.

Comment

Zdravím Mikešando, mám MVT 4 kombinaci už přes 15 let a používám ji na všechno, no ještě jsem nezavařovala, ale jednou taky bylo něco v nepořádku a opravilo se to.
      Nejsem technický typ, ale troufám si tvrdit, že zavařováním se to nepokazilo.
      Bude to v něčem jiném. Pokud je v záruce, opraví se.
      Psala jsem si tak s jednou holčinou, dostali MVT jako dárek a napsala jsem jí recepty a nic z toho se jí nedařilo, nešel jí horký vzduch . Napsala jsem jí, že to tak nemá být, nechali ji opravit a chyba nebyla na ničí straně, prostě někde nějaká chyba asi ve výrobě.
      Tak snad nevadí můj názor, určitě se oprava zdaří a MVT se bude dál využívat.
      Pěkný večer.
      anina s.

Comment

Zavařováním to asi nebude já zavařuju už 3 roky a vše je OK
        MARUŠKA

Comment

Děkuji za podporu, snad půjde mikrovlnka opravit. Hezký den !!!!!!!

Comment

Já jsem sice zavařovala na radu Marušky v MVT letos poprvé ale dost a vše funguje dál bez závad.
            Alena J

Comment

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se mohou tatko třeb zavařovat i okurky. Děkuji za odpověď Eva

Comment

Samozřejmě zavařuju je takto: sklenici 720 ml.
                s okurkama,nálevem zavřenou dám na talíř v MVT nastavím 750 nebo 800 watů.1 SKLENICI ZAPNU NA 5 MINUT.
                2 SKLENICE NA 10 MINUT 3 sklenice na 15 minut,4 sklenice na 20 minut
                5 SKLENIC NA 25 MINUT.
                SKLENICE VYNDÁM NAHORU DÁM MOKROU UTĚRKU A JE TO.
                Víčka musí být správně zavřená či zašroubovaná.
                Pokud budete dělat sklenici obsahu 330ml tak 1 sklenice 2,5 minuty,2 sklenice 5 minut a tak dále.
                Moje číslo na mobil 737513121 zodpovím dotazy. Maruška
                MARUŠKA

Comment

Přejdi do sekce ZAVAŘOVÁNÍ NAJDI TÉMA ZAVAŘOVÁNÍ V mvt OD MARUŠKY A VŠE SI PROČTI.
                  MARUŠKA

Comment

Děkuji za odpověď, a omlouvám se za překlepy Jinak meruňky jsem už zkoušela, ale ještě nechutnala. Zítra budu dělat nepečený dort, tak jsem zvědavá

Comment

O zavařování v mikrovlnce slyším prvně. Ale dle všech vašich zkušeností to je určitě hračka. Hned příští rok to vyzkouším . Díky za tip
                      Potřebujete půjčit čtěte zde.
                      Pokud budete někam cestovat určitě se vám hodí cestoní pojištění.
                      Máte vozidlo a myslíte si, že Vám nestačí povinné ručení, pak je právě pro Vás toto havarijní pojištění.

Comment

Já jsem před rokem takto zavařovala poprvé (pračka okurky umyla ) a jinak už zavařovat nebudu.

anina s.

Comment

no abych se popravdě přiznal, tak velkým nadšencem do takového zavačování nejsem, ale když jsem viděl výsledek byl jsem překvapen.
                          Akorát se manželce u jedné slinky podařilo v mikrovlnce odpálit víčko, nejspíš bylo špatné. Zavařovala taky okurky...
                          Poháry, Oddlužení, Ubytování Moravský Kras

Comment

Zdravím všechny, měla bych dotázek, jestli můžu použít na mikrovlnce vyšší výkon (konkrétně 900W) a jak se změní čas zavařování. Předem dík za každou radu

Comment

Musim se podelit o vybornou zkusenost ohledne zavarovani: ja letos vyzkousela jeste dalsi skvelou vychytavku, kterou mi poradil jeden muj znamy, kulinar: OKURKOL.
                              A jsem z toho nadsena! Jednoduche, rychle a chutne. Je to hotovy nalev k priprave zavarovani zeleniny a hub v mikrovlnce. Staci prilit jen 30ml Okurkolu, nejakou cibuli, ci co chcete podle vasi chuti, a je to! Sice uz je po sezone okurek, ale ted se Okurkol chystam pouzit i na houbicky.. rostou rostou
                              Okurkol byl docela boj sehnat, ale pak sem uspela v eshopu: www.vinarskydum.cz Doporucuju!

Comment

Tak já se připojuji,okurkol jsem letos taky vyzkoušela,mám ho přímo od p.Balaštíka,poslal na dobírku ! Je to rychlovka !
                                Eny

Comment

Pracuji...
                                X