Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Včera pečené kuřecí stehna, brambory ve slupce zapečené s nivou, zeleninový salát,
    dnes těstoviny s žampiony, podušenými na anglické slanině a cibulce s nivou a vařím červenou zelňačku ,
    zítra kuřecí roládky, nový brambor jen tak
    v neděli jdeme na oběd
    Pěkný víkend!

Comment

• Budeme také o víkendu pryč (fotbal, fotbal a zase fotbal), takže zítra bude vařit muž - "čínu", k tomu hranolky a já si ráno uvařím brambory ve slupce a v neděli z nich udělám zapečenou rychlovku se salámem + rajčatový salát. Takže si víkend užijte, doufám, že bude hezky.
      Věrik ♥♥♥

Comment

• Dnes na obídek:

čočková polévka
        rizoto pečené v troubě - v něm vepřové maso, mrkev hrášek, nahoru eidam a k tomu kukuřičný klas
        kynuté jahodové knedlíky s tvarohem , smetanou

....a už mám vše hotovo jupííí

ZDENY
        ZDENY

Comment

• Kuřecí rizoto (z prsou, rýže ze sáčků + sladká paprika, hrášek a nastrouhaný sýr), chlap a já okurkový salát.
          anina s.

Comment

• Kuřecí kousky s žampióny v omáčce se zbytkem kečupu na barvu a rýže ze sáčku.
            anina s.

Comment

• Knedlík s vajíčkem, kluk rychlou polívku a kuřecí prsa na paprice s knedlíkem.
              anina s.

Comment

• Tak opět shoda, já také kuřecí na paprice, my knedlík, kluk rýži.
                Věrik ♥♥♥

Comment

• Kluk dojedl s 5-ti knedlíky a zbytek jsem udělala opět jako knedlík s vajíčkem, jen navíc s nakrájeným špekáčkem.
                  anina s.

Comment

• Kluk sýrovou polívku, smažák, fritované brambory a tatarku, jinak jsem uvařila "kedlubky" (viz kedlubnová omáčka), brambory a opekla pikantní špekáček nakrájený na plátky. Dík italskému česneku to má jinou chuť (kupoval chlap).Tak příště vezmu ze síťky, no "já s ním nemluvila", tak jsem to nepoznala.
                    anina s.

Comment

• Kluk měl česnekovou polívku s vajíčkem, pak si opekl uvařené brambory a naklepal, obalil a usmažil kuřecí řízek (učí se vařit ). K tomu si dal kávovou lžičku tatarky.
                      Já vařila pivní guláš a moc se mi povedl.
                      Last edited by janina s.; 26.05.2011, 17:32.
                      anina s.

Comment

• Ahoj holky, co jsem vařila , co jsem tu nebyla ? Tak jeden den byl kuřecí guláš ze stehenních řízků, moc dobrý , hrnečkový knedlík v mikrovlnce.
                        Předevčírem sekanou plněnou moravským uzeným, vejcem a okurkou,
                        včera sýr bez smažení , hranolky a tatarka ze zakysky,
                        dnes zlatá polévka, špagety se žampiony a ještě peču tvarohovou bábovku

Comment

• Kety, co je "zlatá" polévka?
                          U plněné sekané mám rezervy, musím to napravit. To samé u sýru bez smažení (když my rádi i to "vytečené"........ ).
                          Chlap a já jsme dojedli pivní guláš (je i s kuřecím řízkem v galerce ) a kluk měl fritované brambory a volské oko (už je vyfocené ) s trochou tatarky.
                          anina s.

Comment

• Zlatá polévka, to je taková rychlovka, z nouze ctnost. Dělá se na másle, proto zlatá.
                            Já mám v mražáku v sáčcích nastrouhanou najemno kořenovou zeleninu, smíchanou dohromady, vždy si pak jen podle potřeby odeberu.
                            Takže na másle zpěním mladou cibulku, přidám tu zeleninku, vodu, kuřecí bujon, pepř a libeček. Povařím a pak přidám ve vodě rozmíchanou dětskou krupičku, zase povařím a na závěr rozklepnu vejce.
                            Tak se měj, zítra nevařím, kluk mívá v neděli dopoledne zápas, tak si většinou zajdem někam na oběd.
                            Dnes už jsme po obědě, měli jsme kuřecí roládu, brambor a hlávkový salát

Comment

• Dnes cuketový bramborák, zítra pečené kuře, brambory, rajčatový salát.
                              Věrik ♥♥♥

Comment

• Kety a Věriku, samé dobrůtky.
                                Kluk měl rychlou polívku, na druhé kolínka s vajíčkem, nakrájeným párkem a strouhaným sýrem. Chlap si něco zkombinoval z ledničky už ve 12
                                , já byla v práci.
                                Last edited by janina s.; 28.05.2011, 16:22.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X