Kolínka a omáčka "kuře na paprice" (bez kuřete ).
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
Kluk vývar s nudlemi a sušeným libečkem, opékané plátky brambor a 3 ks volského oka.
Jinak zbyla kolínka a tak jsem uvařila "vepřové na hořčici" od Bublinky. Je to moc dobré, jen jsem dala smetanu 10-ku a hladkou, ne polohrubou mouku. Maso je kupodivu měkké (krkovička b. k. na plátky).
Dávám si se zbytkem brambor.
anina s.
Comment
-
Ahoj, po delší odmlce se ozývám, co vařím
Dnes pangasius na másle, pórku a navrch posypaný sýrem a zapečené.
Klukovi, ten ryby nejí tak tomu vařím bramborové knedlíky plněné salámem a zelí.
Zítra bramborový salát a kapra, ( kluk místo ryby řízek) ale vánoce nebudou, ani hrachovka nebude, jen drůbková polévka
V neděli zajdem na oběd anebo pokud bude pršet a nikde nepůjdem, tak bych udělala španělské ptáčky z vepřového a rýži.
Comment
-
Ahoj Kety,
taky jsem dělala salát a řízky a pekla jsem pudinkové řezy s ovocem. Salátu vždy dělám škopek, takže zbyde na zítra, ale co si k tomu dáme, nevím (řízky zbydou těžko, už zase slyším, jak se otvírá lednice).
Co je s Janinou?Věrik ♥♥♥
Comment
-
Ale Janina tu určitě někde je, ale nevaří ,
anebo vaří a nechce se pochlubit svými výtvory a nápady
Tak Janino, co je s tebou
Jelikož zítra bude pršet, tak už mám v lednici připravené maso na ty ptáčky
a asi udělám nějaký piškot s ovocem a tvarohem.
Pěknou neděli
Comment
-
Ahoj věriku a Kety, já to asi psala jen do pokecu.
Vy děláte samé dobroty. Včera jsem uvařila s Vitanou hustou gulášovou polívku, přidala do ní zbytek fazolí (malé, bílé) z plechu, tenký nakrájený párek a já si ji dala s chlebem a zakyskou.
Dnes byly kolínka a vepřová kýta na nudličky s kečupovou omáčkou a postrouhanou Goudou. Chlap uvařil brambory ve slupce, ale kluk měl z výběru chuť na těstoviny.
Jinak se s popisem jídel polepším.
anina s.
Comment
Comment