Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kolínka a omáčka "kuře na paprice" (bez kuřete ).
    anina s.

Comment

• Já zbytky ze včerejška, chlapi ohřáté šunkové miniklobásky s bramborovou kaší.
      Věrik ♥♥♥

Comment

• Kluk vývar s nudlemi a sušeným libečkem, opékané plátky brambor a 3 ks volského oka.
        Jinak zbyla kolínka a tak jsem uvařila "vepřové na hořčici" od Bublinky. Je to moc dobré, jen jsem dala smetanu 10-ku a hladkou, ne polohrubou mouku. Maso je kupodivu měkké (krkovička b. k. na plátky).
        Dávám si se zbytkem brambor.
        anina s.

Comment

• Fritované brambory a kuřecí řízek, tatarka.
          anina s.

Comment

• Ahoj, po delší odmlce se ozývám, co vařím
            Dnes pangasius na másle, pórku a navrch posypaný sýrem a zapečené.
            Klukovi, ten ryby nejí tak tomu vařím bramborové knedlíky plněné salámem a zelí.
            Zítra bramborový salát a kapra, ( kluk místo ryby řízek) ale vánoce nebudou, ani hrachovka nebude, jen drůbková polévka
            V neděli zajdem na oběd anebo pokud bude pršet a nikde nepůjdem, tak bych udělala španělské ptáčky z vepřového a rýži.

Comment

• Ahoj Kety,
              taky jsem dělala salát a řízky a pekla jsem pudinkové řezy s ovocem. Salátu vždy dělám škopek, takže zbyde na zítra, ale co si k tomu dáme, nevím (řízky zbydou těžko, už zase slyším, jak se otvírá lednice).
              Co je s Janinou?
              Věrik ♥♥♥

Comment

• Ale Janina tu určitě někde je, ale nevaří ,
                anebo vaří a nechce se pochlubit svými výtvory a nápady
                Tak Janino, co je s tebou
                Jelikož zítra bude pršet, tak už mám v lednici připravené maso na ty ptáčky
                a asi udělám nějaký piškot s ovocem a tvarohem.
                Pěknou neděli

Comment

• Ahoj věriku a Kety, já to asi psala jen do pokecu.
                  Vy děláte samé dobroty. Včera jsem uvařila s Vitanou hustou gulášovou polívku, přidala do ní zbytek fazolí (malé, bílé) z plechu, tenký nakrájený párek a já si ji dala s chlebem a zakyskou.

Dnes byly kolínka a vepřová kýta na nudličky s kečupovou omáčkou a postrouhanou Goudou. Chlap uvařil brambory ve slupce, ale kluk měl z výběru chuť na těstoviny.
                  Jinak se s popisem jídel polepším.

anina s.

Comment

• Vepřové řízky obalené strouhanka, vajíčko se zakyskou, strouhanka a bramborový salát bez majonézy s osmaženou cibulkou.
                    anina s.

Comment

• Ahoj, tak dnes bude česnekačka, smažený sýr, brambor a udělala jsem hlávkový salát. A k tomu smažáku jsem koupila tu novou zakysku - tatarku, tak jsem na ni zvědavá, ještě jsme ji neměli.

Comment

• Vývar z kousků masa zahuštěný vajíčkem, pikantní fazole na husto s vaječnou omeletou a chleba.
                        anina s.

Comment

• Včera smaženice ze žampionů, brambor, dnes bramboračka a rajčatový salát se salámem, k tomu chleba a zítra budou palačinky.
                          Věrik ♥♥♥

Comment

• Kuřecí řízky, fritované brambory, salát, tatarka.
                            Věriku, palačinky na slano nebo na sladko?
                            anina s.

Comment

• Janino, palačinky na sladko, na slano já moc nemusím.
                              Věrik ♥♥♥

Comment

• Fritované brambory, i žampióny, okurkový salát. Kluk kuřecí řízek bez salátu, ale jel pryč, tak si zašel do KFC. Tak to sní zítra.
                                Věriku, já jsem zase spíš na slané.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X