Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Včera jsem se inspirovala Babicou a budou plněné zelné listy s kaší!

Comment

• JEDLA JSEM JE - BAŠTA, ALE JEŠTĚ NEDĚLALA.
      DNES KUŘECÍ STEHENNÍ PLÁTKY NA VEGETĚ A SÁČKOVÁ RÝŽE.
      (caps lock - ups )
      Kluk měl rychlou polívku a na plátcích česneku osmahnutém opečené kousky Javořických párků, do toho kolínka, zalité vajíčkem a posypané sýrem - na pánvi. Je to šťanatější než zapečené, aspoň pro mě.
      ("mami, vynikající" )
      Last edited by janina s.; 19.04.2011, 16:38.
      anina s.

Comment

• Dnes rajská polévka, řízky a nové brambory, zelný salát

Comment

• Rychlá polévka s nudlemi, rizoto s Javořickými párky.
          anina s.

Comment

• Krkovička pečená v medové marinádě, rýže, zítra k masu koupený bramborový knedlík.
            anina s.

Comment

• Rizoto - na cibulce osmahnutá směs do klobásek, posypaná sladkou paprikou, přidaná uvařená sáčková rýže, posypané strouhaným eidamem a natí z cibulky.
              Kluk s kámošem si nechali přivézt pizzu.
              anina s.

Comment

• Vařené brambory, krkovička a bůček včera pečené v marinádě ala Ivanka a k tomu salát (ledový, rajčata, pórek, kapie a nálev ala Ivanka, jen víc sladíme).
                anina s.

Comment

• Dnes kuřecí rizoto vydatně posypané sýrem a k tomu otevřu broskvový kompot nebo okurek?

Comment

• Kety, tak co zvítězilo?
                    Kluk má fazolovou polívku (z bílých fazolí z plechovky) s párkem, chlap si ohřál brambory a zbytky pečeného masa, já si ohřála trojúhelník, k tomu mám rajčatový salát.
                    anina s.

Comment

• Ahoj Janino, zvítězily broskve, i když jsou koupené, a okurky si zavařuji sama.
                      Dnes budu vařit koprovku a karlovarský knedlík s petrželkou.
                      A jaký trojúhelník sis to ohřála?

Comment

• Kety, tak u mě od dětství vítězí okurky.
                        Kluk rychlou polívku s vejcem a taky asi bude rizoto, v ledničce je hafo párků, hrášek je ve sklepě, cibule a rýže i kousek eidamu se najde. A k tomu okurky.
                        Česnekový trojúhelník.
                        anina s.

Comment

• Dnes jsem koupila květák, tak udělám klasiku - smažený a k tomu nové brambory a rajský salát, ten už se chladí v lednici.
                          Zítra budeme grilovat na zahrádce kuřecí stehenní maso vykoštěné, tak na oběd bude něco lehčího, asi těstoviny se sýrovou omáčkou.
                          V neděli kuře na zelí a br. knedlík
                          Přeji pěkný víkend!

Comment

• Kety, já mám ráda saláty a ke květáku dělám okurkový.
                            Ať vám vyjde grilování.
                            My dojíme rizoto.
                            anina s.

Comment

• Chlap vařené brambory a řízky z krkovičky b. k. (já mám radši z kotlety, nemusím nic navíc "žvýkat" ) nebo kuřecí a kluk chtěl ty brambory opéct a k nim volské oko (2ks) :
                              anina s.

Comment

• Včera salám v těstíčku a brambory, dnes kuřecí se žampiony a smetanou, k tomu rýže. A jako moučník variace na eskymo řezy.
                                Věrik ♥♥♥

Comment

Pracuji...
                                X