rajska polevka s testovinami,pstruh na masle s bylinkami a s bramborem,orestovana zelenina
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
ZDENY, ty řízky jsou někdy nejrychlejší - než se rozpálí olej, obalím maso ve strouhance, vejcích, strouhance a usmaženo je za chvíli. Solím a sypu sušeným česnekem.
Jen mě opět zklamala kýta, zdrcla se a řízky byly trochu žvýkací. Z kotletky mám nejradši a kluk z prsíček.
anina s.
Comment
-
Jani s., jsem taky kotletková Mám taky pocit, že mi od kýty vždycky odskakuje palička a jsou i po osmažení tužší. Pro jistotu už kýtu používám jen naloženou v jogurtu, pak zkřehne. Na večeři nakonec udělám gratinované rybí filé nahoře sypané mandlemi. Kupuji ho zmražené, rozpeče se v troubě nebo i mvlnce a je to rychlá dobrota. K tomu vařené brambory se zákyskou a pažitkou. Dám potom foto do galérky.
ZDENYZDENY
Comment
-
Zdeny, tak se budu těšit na fotky. Už jsem nadobro poučená a řízky z kýty už nikdy. (sice palička nepérovala, plátky byly tenké, ale na té pánvi se to smrsklo ) Už taky do jogurtu. Kotletka se rozplývá. Rybička s mandlemi může být mňamka.
Last edited by janina s.; 10.03.2011, 19:03.anina s.
Comment
-
Včera kuřecí se smetanovo-žampionovou omáčkou, bramborový knedlík a pekla jsem kynutý koláč s jahodami, dnes opět kuřecí,tentokrát vykostěná spodní stehna, dělaná v pekáči á la živáňská a zítra těstoviny se salámem a vejcem, ale nezapékané, jen tak všechno zamíchané v jednom hrnci na plotně, nebudu už mít moc času, po 7 měsících nastupuji do práce - konečně. Všechny zdravím.Věrik ♥♥♥
Comment
Comment