Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• rajska polevka s testovinami,pstruh na masle s bylinkami a s bramborem,orestovana zelenina

Comment

• Vývar s nudlemi , brambory, zelí a z mrazáku vytažený prejt ( z loňské předvánoční zabíječky u manželových rodičů ) , stačilo jen zapéct

Comment

• Zbytek kuřecího guláše, jinak brambory a řízky z kotlety (bez kosti).
        anina s.

Comment

• kuřecí řízky a fritované brambory.
          anina s.

Comment

• Řízky "Ondráš" (z nepředsmažené kotletky ) a rajčátka.
            anina s.

Comment

• Jani s., tak to je za poslední dny u Vás přímo řízková jízda

Vymýšlím teď taky večeři, jdu kouknout do lednice ,co na mě jukne.
              Ahoj
              ZDENY
              ZDENY

Comment

• ZDENY, ty řízky jsou někdy nejrychlejší - než se rozpálí olej, obalím maso ve strouhance, vejcích, strouhance a usmaženo je za chvíli. Solím a sypu sušeným česnekem.
                Jen mě opět zklamala kýta, zdrcla se a řízky byly trochu žvýkací. Z kotletky mám nejradši a kluk z prsíček.
                anina s.

Comment

• Jani s., jsem taky kotletková Mám taky pocit, že mi od kýty vždycky odskakuje palička a jsou i po osmažení tužší. Pro jistotu už kýtu používám jen naloženou v jogurtu, pak zkřehne. Na večeři nakonec udělám gratinované rybí filé nahoře sypané mandlemi. Kupuji ho zmražené, rozpeče se v troubě nebo i mvlnce a je to rychlá dobrota. K tomu vařené brambory se zákyskou a pažitkou. Dám potom foto do galérky.

ZDENY
                  ZDENY

Comment

• Zdeny, tak se budu těšit na fotky. Už jsem nadobro poučená a řízky z kýty už nikdy. (sice palička nepérovala, plátky byly tenké, ale na té pánvi se to smrsklo ) Už taky do jogurtu. Kotletka se rozplývá. Rybička s mandlemi může být mňamka.
                    Last edited by janina s.; 10.03.2011, 19:03.
                    anina s.

Comment

• Řízky z kotlety, brambory vařené v MVT, rajče.
                      Polívka - vývar z kostí a odřezků masa, zahuštěná nudlemi a vajíčkem.
                      anina s.

Comment

• Včera kuřecí se smetanovo-žampionovou omáčkou, bramborový knedlík a pekla jsem kynutý koláč s jahodami, dnes opět kuřecí,tentokrát vykostěná spodní stehna, dělaná v pekáči á la živáňská a zítra těstoviny se salámem a vejcem, ale nezapékané, jen tak všechno zamíchané v jednom hrnci na plotně, nebudu už mít moc času, po 7 měsících nastupuji do práce - konečně. Všechny zdravím.
                        Věrik ♥♥♥

Comment

• Chlap vařené brambory v MVT se slupkou, opečené ještě na pánvi a kotletu b.k. přírodně opečenou, posypanou sýrem, kluk vývar s nudlemi a vajíčkem a opečené plátky brambor a 2 volská oka.
                          anina s.

Comment

• Fritované brambory a uzený smažák.
                            Včera těstoviny na pánvi s vepřovým masem z plechovky, pokapané kečupem a hustě posypané sýrem.
                            anina s.

Comment

• Brambory se slupkou nakrájené na plátky, pečené 20 minut ve šlehačce a plněná kuřecí prsa Hermelínem, obalené jako řízek (nerozklepané) a usmažené.
                              anina s.

Comment

• Zapečené brambory s mletým masem, pekla jsem kynutý koláč s tvarohem.
                                Věrik ♥♥♥

Comment

Pracuji...
                                X