Po dvoudenním "uhánění" klukem vařím čočku na husto.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
Upravená rychlá polívka, rýže a "vepřové na vegetě", jen ze stehenních řízků a doplněné uzenou sladkou paprikou při sypání vegety, trochou sušeného česneku a pak na zjemnění přidané mléko. Chutná to trochu jako kuře na paprice.
A k tomu zbytek rajčatového salátu, mňam.anina s.
Comment
-
Kluk rychlou polívku ala Ketka1957, se strouhaným sýrem a sušenou pažitkou navíc, opékané brambory na plátky, dvě volská oka a Hellmannsku, chlap dojedl kuřecí stehenní plátky s rýží dle "vepřové na vegetě", se sladkou paprikou a mlékem navíc, já zapékané brambory ala Iris, jen místo zelí červená řepa a navíc s plátky česneku a posypané sýrem na závěr, chlap bude mít na zítra.
Zdraví samomluvka.anina s.
Comment
-
Ahojky Kety, pokud se můžu zeptat, pročpak jsi tak dlouho nepsala? Postrádala jsem (nejen) tvé recepty pro inspiraci...
Tak chlap měl včerejší oběd a klukovi jsem dnes uvařila kuřecí guláš s brambory, recept je vložený, kdyby něco.
Zítra mám zase odpolední, tak kluk asi dojí ten guláš, nevařím nikdy jednu porci a chlap dnes v tom horku neměl hlad, tak asi dojí to, co měl mít dnes.
Chaos, ale prostě je to tak.
Krásnou noc.anina s.
Comment
-
KETY , a můžeš pak napsat, co jste si dali ? Lečo mám ráda, s chlebem.
Dnes jsem dělala smažák v bramborovém placku, kluk měl polívku - do vroucí vody vegeta, sůl, suš. česnek, tavený sýr, kousek Ramy, mlíko, nudle nitě.
Na druhé možná taky placek, měl té polívky plný talíř.anina s.
Comment
-
Ahoj KETY, tak to jste měli mňamku.
Pokud máš nějaké prima recepty na grilování, napíšeš to do kolonky "Grilování" ?
Ráda si počtu.
Já teď na cibuli a koření dusím krkovičku bez kosti na kostky, pak přidám domácí zavařené červené zelí a brambory a pak přidám jogurt, tak to bude něco jako "boršč" bez řepy nebo zelňačka na sladko ?
Měj se.anina s.
Comment
-
Ahoj Janino, copak, ty nevaříš?
Jak to tak ale vypadá, tak vaříme jen my dvě.
Já jsem dnes koupila krásné uzené žebra, v papiňáku jsem je uvařila a dělala jsem bramborové knedlíky pněné tím uzeným masem a zelí, cibulka.
Zítra udělám zapečené těstoviny právě s tím uzeným (bylo toho hodně) a k t.omu salát z mladého hlávkového zelí. Mňamka
Comment
-
Ahojky KETY, já vařila, ale pak jsme se ségrou jely k našim, tak jsem na PC nebyla a dnes jsem měla ranní.
Včera byly fritované brambory a smažák, tatarka, dnes jsem zapekla brambory uvařené ve slupce z MVT + cibulka + česnek + klobáska + vajíčka s trochou mléka + koření. Teď ještě vyškrabuju přímo z remosky, hlavně to připečené.
Kluk měl těstoviny - potrubí našikmo a "červenou" omáčku na česneku s troškou točeného.
Zítra po ranní zase uvidím.
Žebírka bych si dala, s brambůrky a okurkou, mňam.
MĚJ SE !anina s.
Comment
Comment