Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Po dvoudenním "uhánění" klukem vařím čočku na husto.
    anina s.

Comment

Rychlá polívka s tenkýma nudlema a fritované plátky brambor se slupkou a kuřecí stehenní řízky, Hellmannska a já rajčatový salát. Mňam.
      anina s.

Comment

Upravená rychlá polívka, rýže a "vepřové na vegetě", jen ze stehenních řízků a doplněné uzenou sladkou paprikou při sypání vegety, trochou sušeného česneku a pak na zjemnění přidané mléko. Chutná to trochu jako kuře na paprice.
        A k tomu zbytek rajčatového salátu, mňam.
        anina s.

Comment

Kluk rychlou polívku ala Ketka1957, se strouhaným sýrem a sušenou pažitkou navíc, opékané brambory na plátky, dvě volská oka a Hellmannsku, chlap dojedl kuřecí stehenní plátky s rýží dle "vepřové na vegetě", se sladkou paprikou a mlékem navíc, já zapékané brambory ala Iris, jen místo zelí červená řepa a navíc s plátky česneku a posypané sýrem na závěr, chlap bude mít na zítra.
          Zdraví samomluvka.
          anina s.

Comment

Rychlá polívka, rýže ze sáčků, kuřecí prsa na nudličky ala "vepřové na vegetě". protože už se to vaří "samo".

anina s.

Comment

Ahoj Janino, už jsem dlouho nepsala, tak co vařím tom horku:
              včera: kuřecí přírodní s nivou a brambory opečené na másle
              dnes: pro syna čínské nudle s kuřecím masem, a pro zbytek rodiny halušky s brynzou
              zítra. játra na slanině s rýží

Comment

Ahojky Kety, pokud se můžu zeptat, pročpak jsi tak dlouho nepsala? Postrádala jsem (nejen) tvé recepty pro inspiraci...
                Tak chlap měl včerejší oběd a klukovi jsem dnes uvařila kuřecí guláš s brambory, recept je vložený, kdyby něco.
                Zítra mám zase odpolední, tak kluk asi dojí ten guláš, nevařím nikdy jednu porci a chlap dnes v tom horku neměl hlad, tak asi dojí to, co měl mít dnes.
                Chaos, ale prostě je to tak.
                Krásnou noc.
                anina s.

Comment

Dnes dělám lečo s klobásou a nové brambory. Odpoledne budeme grilovat, už mám naložené kuřecí stehenní vykostěné řízky a v neděli jdeme na oběd!

Comment

KETY , a můžeš pak napsat, co jste si dali ? Lečo mám ráda, s chlebem.
                    Dnes jsem dělala smažák v bramborovém placku, kluk měl polívku - do vroucí vody vegeta, sůl, suš. česnek, tavený sýr, kousek Ramy, mlíko, nudle nitě.
                    Na druhé možná taky placek, měl té polívky plný talíř.
                    anina s.

Comment

Ahoj Janino, tak jsme se vrátili z grilovačky domů. dnes na oběd jsme si dali přírodní kuřecí plátek s hranolkami a oblohou.
                      Zítra asi budu dělat bramborové placky, už jsme je dlouho neměli a k tomu zeleninku

Comment

Ahoj KETY, tak to jste měli mňamku.
                        Pokud máš nějaké prima recepty na grilování, napíšeš to do kolonky "Grilování" ?
                        Ráda si počtu.
                        Já teď na cibuli a koření dusím krkovičku bez kosti na kostky, pak přidám domácí zavařené červené zelí a brambory a pak přidám jogurt, tak to bude něco jako "boršč" bez řepy nebo zelňačka na sladko ?
                        Měj se.
                        anina s.

Comment

Ahoj Janino, copak, ty nevaříš?
                          Jak to tak ale vypadá, tak vaříme jen my dvě.
                          Já jsem dnes koupila krásné uzené žebra, v papiňáku jsem je uvařila a dělala jsem bramborové knedlíky pněné tím uzeným masem a zelí, cibulka.
                          Zítra udělám zapečené těstoviny právě s tím uzeným (bylo toho hodně) a k t.omu salát z mladého hlávkového zelí. Mňamka

Comment

Ahojky KETY, já vařila, ale pak jsme se ségrou jely k našim, tak jsem na PC nebyla a dnes jsem měla ranní.
                            Včera byly fritované brambory a smažák, tatarka, dnes jsem zapekla brambory uvařené ve slupce z MVT + cibulka + česnek + klobáska + vajíčka s trochou mléka + koření. Teď ještě vyškrabuju přímo z remosky, hlavně to připečené.
                            Kluk měl těstoviny - potrubí našikmo a "červenou" omáčku na česneku s troškou točeného.
                            Zítra po ranní zase uvidím.
                            Žebírka bych si dala, s brambůrky a okurkou, mňam.
                            MĚJ SE !
                            anina s.

Comment

Kluk - rychlá polévka, těstoviny s omáčkou na kuře na paprice, jen bez masa, chlap zapečené brambory s masovo-zeleninovým karbanátkem, tatarku a salát z čínského zelí, na zítra vařím buřtguláš.
                              anina s.

Comment

Včera - vařené brambory, řízek z kotlety ( bez kosti ), tatarka, já s chlapem + okurkový salát.
                                Dnes se dojedl ten buřtguláš s chlebem z místní pekárny Mayak.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X