Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jak jsem zkazila ...cokoliv v kuchyni i v životě

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    [QUOTE=Hančí;40486]Ivuš,tak jsem se fakt pobavila,i když sice netuším,co je ribana,ale asi nějaký otvor v gatích ....kde se zadek prostrčí ?
    Ribano, či trikáče je triko a kakáče sešité dohromady.
    Iva4

    Comment


    • #77
      Zdravím všechny, taky mám jednu příhodu. To jsem byl ještě svobodný a bydlel sám v malém bytečku 1+1. Koupil jsem si malé, mražené kuře s drůbky a v neděli ráno se rozhodl, že si je upeču. Nedal jsem je předem rozmrazit a bylo tudíž jak kámen. Namočil jsem kuře do horké vody a nechal asi 3/4 tě hodiny tak. (Podotýkám, že tehdy ještě MVT nebyly). Potom už trochu povolilo, tak jsem je umyl, vyndal igelitový pytlík s drůbky, nasolil, okořenil a dal v pekáči péci. Jaké bylo moje zděšení, když po nějaké chvíli šel z trouby děsný puch spáleniny. Jako když se škvíří umělá hmota. Zkrátím to! Jak bylo ještě kuře ztuhlé, přehlédl jsem, že uvnitř byly dva igelitové pytlíčky s drůbky. Já vyndal jen jeden a druhý upekl. Z kuřete jsem oddělil jen malinká stehýnka, která jsem dopekl v remosce a zbytek letěl do koše. Troubu jsem dlouho drhl a větral než byla v pořádku.
      Last edited by ; 11.11.2009, 18:47.

      Comment


      • #78
        A ještě jedna příhoda, ale není moje, zažila ji kamarádova manželka asi před 18 lety.
        Měli tehdy rok a půl starého chlapečka, hrozného neposedu, no prostě takové hodně živé dítě. Vše ho zajímalo, všude se dostal a každou chvilku něco rozmontoval nebo schoval a nevěděl kam! Jednou se jim ztratil krém na boty. Taková ta umělohmotná tuba, co má na konci molitanovou houbičku. Všichni ji hledali, ptali se chlapečka, ale nic se nenašlo! Na vše se po několika dnech zapomnělo! Až jednou kamarádka, že upeče meruňkovou buchtu pro manžela, který se měl vrátit z práce. Nachystala meruňky, udělala těsto, dala vše na plech a zapnula elektrickou troubu. Po chvíli se z trouby začal valit hustý černý kouř. Kamarádka otevřela okno a pak troubu ( tu už pro hustý kouř skoro nenašla). A v tom nejlepším přišel manžel........ Asi týden bydleli u rodičů, kteří jsou nedaleko. Domů chodili jen uklízet, malovat a vše prát, protože smrad se dostal do všeho!

        Comment

        Pracuji...
        X