Ahoj děvčata už druhý rok zavářím ovoce v mikrovlnce,nemá to chybu letos zkusím i znojemské okurky.Slíbíla jsem vám návod tak tady je: zavářím po 5ti lahvích. Mikrovlnku dám na plný výkon.
Zjistila jsem že u zavařování ovoce i okurek je doba dost dlouhá a ovoce je nahoře moc měkké a tak prosím ZAVAŘUJTE následovně:
U velkých sklenic s obsahem 750 ml dejte 5 sklenic na plný výkon/800w/ na 20 minut
U sklenic 330ml dejte 5 sklenic na 10 minut
Takže : 1 sklenice 750 ml 4 minuty na 800w
1 sklenice 330 ml 2 minuty na 800w
+ - 1 minuta na tom už nic nezkazí.
A je hotovo horké vyndám pomocí chňapky sklenice zakryju mokrou utěrkou a nechám zchladnout.Mnoho mých známých už takto zavařuje.Mám s tím ty nejlepší zkušenosti zítra budu zavařovat meruňky.Svoje dota zy zodpovím na tel.737513121 ahoj a nebojte se zavařovat.
Zjistila jsem že u zavařování ovoce i okurek je doba dost dlouhá a ovoce je nahoře moc měkké a tak prosím ZAVAŘUJTE následovně:
U velkých sklenic s obsahem 750 ml dejte 5 sklenic na plný výkon/800w/ na 20 minut
U sklenic 330ml dejte 5 sklenic na 10 minut
Takže : 1 sklenice 750 ml 4 minuty na 800w
1 sklenice 330 ml 2 minuty na 800w
+ - 1 minuta na tom už nic nezkazí.
A je hotovo horké vyndám pomocí chňapky sklenice zakryju mokrou utěrkou a nechám zchladnout.Mnoho mých známých už takto zavařuje.Mám s tím ty nejlepší zkušenosti zítra budu zavařovat meruňky.Svoje dota zy zodpovím na tel.737513121 ahoj a nebojte se zavařovat.
Comment