Děvčata nic to neudělá ale můžete po vyjmutí z mikrovlny sklenice na 5 minut!!!! otočit víčky dolů a pak zase otočit zpátky a zchladit mokrou utěrkou.Rajčata se vám nezkazí!! MaruškoC malá sklenička stačí jen 2 minuty jedna i při výkonu 700-750 watů.Jinak mám tel 737513121
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Zavařování v mikrovlnce od marušky
Collapse
X
-
Comment
-
Původně odeslal MaruškaC Zobrazit příspěvekRadko, já mám MT na 700W a když po 2,5 minutách na plný výkon vyndám tu menší skleničku, bublá ještě nějakou dobu až nahoru. Je horká i u víčka.
Comment
-
Comment
-
No ještě mám takovou malou předzahrádku,před okny na jižní straně.Je vyvýšená asi 1,5m betonovou zítkou.Je velká asi 12 x 2m.Mám tam dvě broskvoně a jednu nektarinku-ta je 5-let stará,ale letos poprvý plodila a to s údivem hodně.Před tím vždy hodně kvetla,vloni se malé plody scvrkli a opadali.Jak se tu opírá sluníčko o zeď domu má nektarinka úžasné podmínky k růstu,akorát tam není voda,jen když zaprší.
Na tý větší zahrádce (pozemku)se letos urodily brambory,ale taky to s nima vypadalo bledě,bylo strašné sucho-tak ani nekvetly brzy zasychaly.Naštěstí pak přišla voda.Tak aspoň brambory,řepa,hrášek,jahody a rajčat je hodně,tak si zavařuji ve vlastní šťávě podle nápadu Marušky v mikrovlnce.
Reni a ty máš taky zahrádku?Přikládám pár fotek ze zahrádky...Last edited by jesterka; 12.08.2009, 14:03.
Comment
-
Máme domek se zahrádkou, ale přilepený u kopce a u lesa, z prvního patra jdu na zahrádku, na pohled hezké, ale dobře se tam nepracuje. Závidím zdravě nektarýnky a spol. to tu neroste, jsme moc vysoko. Ale třešně, pološvesky a jablka to jo.Renata
Comment
Comment