Markéto, myslím, že Janina myslela tuto fotku, kde použila na pizzu smetanu http://galerie.ekucharka.net/showpho...etanou&cat=516
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
PIZZA - nejrychlejší a vynikající
Collapse
X
-
Markéto, tak jsem ji zase upekla, tentokrát kvůli tobě.
Nové poznatky: Dala jsem půlku krabičky 31% a je to moc (když já mám ráda víc náplně než těsta), šlehačka těsto dole změkčí a není tak křupavé, ovšem chuťově vynikající. Kluk s kámošem ji jedli příborem. Nalila jsem ji dle pořadu v TV Paprika NA SÝR a příště ji dám POD sýr, aby se trochu opekl.
Hned poté jsem upekla klukovu klasiku - kečup, koření, vysočina a Gouda.
Pokud vyzkoušíš, dej vědět, plís.
anina s.
Comment
-
Dělala jsem nedávno - naflágala jsem tam pár druhů salámu, cibuli na proužky, červenou papriku na proužky, na to sýr a bylo fajn Zmizla hned
Ta smetana mi leží v hlavě, musím co nejdříve vyzkoušet - ráda bych s kuřecím masíčkem a spol, ale nechce se mi teď kupovat maso. Takže přemýšlím, co by se tam tak dalo dát... Aby to bylo eňo ňuňo
Comment
-
Jani, budu se opakovat, ale dík za výborný recept, přesně tohle jsem potřebovala, žádný tlustý nebo nafouklý těsto, aby to prostě bylo co nejpodobnější tomu, co dělají v pizzériích a je to ono! Podle mě bude to kouzlo v olivovým oleji, to je přece ta pravá Itálie. Po jedný pizze se zaprášilo a večer mě ještě čeká jedna "chlapská" s cibulí, anglickou a tvarůžkama, snad mu bude taky tolik chutnat!
Comment
Comment