ahojky zdravím,tak tu máme po deštivé noci zase horko,ale už to neni tak hrozný přeci jen to sluníčko už nemá takovou sílu.škoda zachvilku zase zima a tu nemám ráda.tak se zase mějte a zase se ozvu.pa pa
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jaké je u vás počasí-to se může někdy docela hodit
Collapse
X
-
Martí,mě teda, v posteli s horečkou, ten hic už stačil až,až.......ona se právě totiž vrátila z Itálie a je ještě naladěná na větší teplo,viď??!!!Pošlu ti kousek teplůtky,jestli chceš teplo???Kluk je taky nejšťastnější,když je teplo na kraťasy,taky se prý Janí sluníčkem nabíjí, já si baterky nejvíc nabijím v lese!!!!čuskyLast edited by Hančí; 04.09.2009, 00:05.Hančí
Comment
-
Hančí, dej se brzo dokupy, s horečkou se špatně snáší horko, to je jasné !
Co tak čtu, opravdu to má každý jinak - holky z práce taky kroutí hlavou, že miluju horko a slunko, já zas nesnáším podzim, tmu, deštivo, šedo, ponuro, plískanice, odkvetlé petunky, suché stromy, nedá se sedět venku u ohně, dopo pít venku kafe, a zimu a mráz a sníh když fouká do obličeje - to MUSÍM přežít, jinak se to nedá...
Zlaté solárko...
Tak pa.anina s.
Comment
-
Jani,dík..snad už bude líp,ještě polykám prášky,teplota už snad je fuč...ještě huba pobolívá,ale už to jde
To víš,že ty plískanice a zimu taky nemusím,je to takový smutný,ale v lese bývá ještě na podzim hezky...miluju tak do 25 °C a né už pak víc...sem tam aby skráplo,ale né pořád déšť..to taky nemám ráda...
A to jsem měla kolegyni ta milovala právě ten pošmournej podzim,mlhy a zimu a nesnášela léto!!!!
Taky divný,nééé,ale jsou takový lidi...
pá a užívej si zbytku tepla ať se pořádně dobiješ....
Já miluju v léťě noci,to je pro mě akorát!!!!!!!!ahojkyHančí
Comment
-
U nás leje, leje a leje. Od včerejška večera jenom leje a už toho máme taky dost. Bylo hezky pouze v sobotu a v pondělí. Mne z toho vlhka bolí děsně kyčel, tak jsem pod práškama, ale ani ty mi moc nepomáhají. No jestli tady začne sněžit jako u vás, bude všechno zablokované a já se nedostanu do práce.Soňa
Comment
Comment