Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ahoj Janino, kuřecí guláš jsem ještě nezkoušela, akorát svíčkovou z kuřecích prsou
    Dnes budu dělat kuřecí játra s rýží a mám už upečenou bábovku

Comment

• Ahoj Kety, vložila jsem ho jako "Kuřecí guláš pro Honzu", jinak ho Ivanka i natočila. Je moc dobrý a kluk ho miluje, i ty brambory v něm.
      Je i na dnešek.
      Svíčkovou taky dělávám z kuřecího masa.
      Bábovku jsem pekla včera - z prášku, na plech a potřela potom marmeládou a čokopolevou se zakyskou.
      Měj se.
      anina s.

Comment

• Včera bramborový guláš, dnes roštěná z kuřecího masa s rýží, zítra kuřecí roládky s
        bramborem a v neděli kuřecí medailonky na žampionech a slanině se sýrovou omáčkou,
        k tomu těstoviny. Minulou neděli jsem pekla moravské koláčky s pudinkem a jablky a
        tento víkend se chystám na dvoubarevnou bublaninu s meruňkami.
        Věrik ♥♥♥

Comment

• Věriku, to je jak v Interhotelu.
          Já upekla bábovku na plech s marmoškou a čokopolevou, a dnes jsem udělala bramborový salát trochu podle JanyH. a podle Iris, k tomu opeču Bavorskou sekanou. Chystám se na karboše z toho sójového masa.
          Jinak chlap koupil mimo jiné kuře, šlehačku, brambory, kyselé zelí, tak bych to kuře na zelí chtěla konečně vyzkoušet.
          Ty medailonky zní dobře.
          anina s.

Comment

• Pečené kuře v remosce a vařené brambory. (+tatarka a naše okurky )
            anina s.

Comment

• Nikdo nevaří...
              My už jsme obědvali, drůbková polévka a svíčková s brusinkami

Comment

• Já a chlap segedín z pololibového bůčku, hrníčkové knedlíky z MVT, kluk vývar z kostí z bůčku a odřezků, a ke knedlíkům mu uvařím kuřecí prsa na kousky na paprice.
                anina s.

Comment

• My taky vařili
                  Sobota: zelňačka, a jen zapečené brambory s paprikama, kukuřicí a žampiony
                  Neděle: brokolicový krém, opečené brambory s vepřovým opečeným "na rychlo" (bylo naloženo od pátku

Comment

• My dnes chlupaté kuřecí řízky, americké brambory.
                    Věrik ♥♥♥

Comment

• Janine, naložené jsou perfektní, taky nakládám, když to jde.
                      Věriku, a chlupaté jsou pročpak ? Obalené v lupínkách ?
                      anina s.

Comment

• Janino,
                        chlupaté proto, že maso nakrájíš hodně nadrobno, taktéž žampiony (stačí z plechovky) a smícháš s drobně nakrájenou cibulkou, strouh. sýrem, solamylem, vejci a kořením dle chuti, může se přidat i kremž. hořčice, je dobré to nechat odležet, ale stačí hoďka a potom se lžící tvoří placičky a smaží zvolna na oleji, ono se to tak trochu jako rozstřapatí.
                        Samozřejmě to mám odněkud opsané.
                        Věrik ♥♥♥

Comment

• Věriku, dík za vysvětlení. Něco podobného znám jako "Čínské" ale bez žampiónů, hořčice a sýru, tak mám zase nový poznatek.
                          Jsou výborné, tak příště zkusím podle tebe.
                          anina s.

Comment

• Včera jsem dělala po dlouhé době holandské řízky, já je dělám jen z mletého vepřového, sůl, pepř, smetana nebo plnotučné mléko, nechám vsáknout tak na 2 hod. do masa, potom přidám strouhaný eidam, trochu podravky, udělám placičky, obalím ve strouhance a pomalu smažím. Žádné vejce.
                            Dnes bude rýže s pikantní kuřecí játrou.

Comment

• Kety, tak mám také dnes nachystaná krůtí játra ( možná je udělám s marinádou dle Ivanky) s rýží a k tomu cuketová polévka.
                              ZDENY

Comment

• Holky, samé dobrůtky.
                                Chlapi měli dnes na pánvičce opečené Javořické párky na kolečka, k tomu přidané uvařené těstoviny, okořeněné, zalité vajíčky a posypané strouhaným sýrem. Chutnají nám víc než zapečené, nejsou tak suché na krajích.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X