Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Janino, předpokládám, že jsi tu včerejší polévku dělala z kysaného zelí, že? Já kupuji jen sterilované sladkokyselé, kluk mi kysané nejí. Mám to s vařením těžké, kluk nejí skoro nic.
    Věrik ♥♥♥

Comment

• Věriku, ano, z kysaného a jen pro mě a chlapa, kluk měl něco jiného (viz výše). Nejí zelí, zeleninu (co na ní máte?), houby a jiné. Tak vařím buď jedno jídlo, které jedí oba, nebo dvě jídla, což mi nevadí. Klukovi někdy stačí vařené brambory a volské oko.
      Říkám si, že já taky nejím všechno a vařit mě baví, když mám čas.
      anina s.

Comment

• Fritované brambory, holandské řízky dle Ivanky, jen místo eidamu (nebyl) jsem tam dala trochu ementálu a k tomu okurkový salát. Byl u nás na skok synovec (24), tak to byla rychlovka, dal si i Hellmannsku a moc mu chutnalo.
        Po obědě kafíčko Neskafíčko s mlékem (on).
        Last edited by janina s.; 24.01.2011, 20:16.
        anina s.

Comment

• Ahoj, včera bylo rizoto s kuřecím masem a zeleninkou bonduel-mexiko
          Dnes budu dělat česnekačku a halušky se zelím a uzeným

Comment

• Ahoj Kety, máš se?
            Já uvařila rýži v sáčcích, byla sypká a v MVT upekla kuřecí čtvrtky - program pečení kuřete. Posypala kořením na grilované kuře, pokladla máslem, potom podlila trochou vody. Výpek jsem dala do hrnečku na sporák, vložila cibuli na kolečka, osmahla, posypala sladkou paprikou, podlila vodou, podusila a zahustila záklechtkou. Cibule byla poloměkká, pěkně křupavá. K tomu naše okurky.
            Klukovi vařím ZELENINOVOU polévku, s vegetou, s troškou másla, potom ji rozmixuju a zjemním mlékem a dochutím. Prostě takové pyré. Včera mě poprosil o zeleninové polévky 1x týdně.
            anina s.

Comment

• Kluk zeleninovou polívku s nudlemi, pizzu (vysočina, Hermelín, eidam).
              Chlap, synovec a jeho přítelkyně fritované brambory a čínu z drůbežích jater s červenou paprikou, pórkem, smíchané s Vitanou sáčkem Čínská pánev - zase taková rychlovka.
              anina s.

Comment

• Bramborový salát s osmaženou cibulkou a řízky z kýty naložené v těstíčku z jogurtu s česnekem a vejci.
                Kluk zeleninovou polívku a osmahnuté plátky uvařených brambor + osmahnuté plátky drůbeží sekané koupené.
                anina s.

Comment

• "Zbytkové" rizoto - na osmahnutou cibulku nakrájenou jemnou drůbeží sekanou, uvařenou rýži, sladkou papriku a hrášek. Na talíři jsem to posypala nastrouhaným eidamem. K tomu naše okurky.
                  Kluk před chvílí přišel ze školy, tak měl polívku - do vařící vody hovězí bujón, vegeta, česnek na pidikousky, máslo, zahuštěné vajíčkem s hl. moukou.
                  Last edited by janina s.; 28.01.2011, 16:01.
                  anina s.

Comment

• Chlap dojedl řízek a salát, kluk měl rychlou polívku a pizzu s vysočinou a Goudou.
                    anina s.

Comment

• Včera bramborová polévka, kuskus s kukuřící a hráškem, pečená treska.
                      Dnes rajskou s rýží, kuřecí bábovka (viz foto) s bramborem a pak buchta himaláje P1150732.jpg

Comment

• Janine, jak v interhotelu.
                        Já chci dnes dělat "Námořníka", chlap koupil kousek plecka, včera měl chlap čínu z kýty, rýži, zeleninovou oblohu. Kluk měl rychlou polívku a opékané plátky brambor a masové kuličky z Ikei, taky jsem je opekla. Donesla je mně a ségře mamka, měli je před časem za 10,- , teď za 20,-. Chuťově moc dobré.
                        anina s.

Comment

• Ahoj Jani,u nás bylo kuře na paprice s knedlíkem a vývar s nudlemi
                          LENKA

Comment

• Leni, kuře na paprice mají taky rádi, jen s těstovinama, ale knedlík by snědli, a dnes udělám taky vývar, z odřezaných kousků plecka - moc tlusté, kostičky jsem odřezala a klukovi taková polívka chutná, asi počítá oka.
                            anina s.

Comment

• Já dnes také drůbeží rizoto se žampiony, sypané strouhaným sýrem, k tomu kyselá okurka a červená řepa.
                              Věrik ♥♥♥

Comment

• Ahoj Janino, mám se docela fajn, ale chtělo by to už jaro, to mně dobíjí
                                Moc nestíhám být na netu, ale vařím, tak v neděli byla slepičí polévka, kuře s rýží,
                                včera boloňské špagety a dnes vařím kysané zelí s pikantní paprikovou klobásou a v tom zelí rovnou dělám bramborové knedlíky ze syrových brambor, je to rychlovka a dobrotka

Comment

Pracuji...
                                X