Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Včera kuřecí kousky na vegetě + do omáčky zbytek smetany 12-ky, rýže.
    Dnes rizoto ze zbytku rýže, oloupaného točeného na kousky, osmahnutý na cibulce, do toho koření a kukuřice z plechu (hrášek nebyl), na to postrouhaný zbytek nivy, k tomu okurky. Kluk bude mít polívku - vývar z kosti, do toho něco na zahuštění - vajíčko nebo nudle, na druhé si zajde koupit rybí prsty, tak je osmahnu a k tomu osmahnu i uvařené brambory.
    anina s.

Comment

• Ahoj, dnes byl řízek s br. salátem, zítra gulášek s knedlíkem a v neděli španělské ptáčky s rýží.
      Včera jsem dělala ražniči z kuřecího a br. kaše, hlávkový salát.
      My jsme hold masoví , ale příští týden to budu muset nějak odlehčit.

Comment

• Včera vařené brambory a řízky z kuřecích stehenních řízků naložených v marinádě se zeleným pepřem - originál - smažené v jogurtovém těstíčku.
        Dnes měl kluk kuřecí řízky a osmažené vařené brambory, jinak rýže a kuřecí řízky na nudličky marinované v chilli - originál - osmahnuté na cibulce, přidané žampióny (oloupané dle Ivanky, šlo to dobře ) na nudličky, zalité červeným suchým, vodou, okořeněné a potom trochu zahuštěné. Chlap měl zelňačku, tak ještě druhé nechtěl.
        anina s.

Comment

• Ahoj, dnes udělám pangase v sýrovém těstíčku a brambory, k tomu dýňový kompot. Měli jsme 2 velké dýně, které jsme zavařovali 2 dny

Comment

• Čočková polévka, kuřecí maso s čínskými nudlemi. Včera jsem ještě pekla tvarohový táč podle Ivanky, ale s kompotovanýma broskvema. Je výborný, ale na můj vkus dost sladký, příště dám míň cukru!

Comment

• Kuřecí guláš s brambory.
              Tebe Kety nebaví zavařovat (viz smajl)?
              anina s.

Comment

• Ahoj Janino, zavařování je spíš nutnost. Jsem zvyklá z domova, že se nic nevyhazuje, moje maminka hodně zavařovala. Ono by to šlo, ale byly to 2 velké dýně, tak už jsme toho měli dost!
                Dnes jsem dala vařit hovězí přední, udělám koprovku s masem a houskové knedlíky,
                Zítra jdeme na křtiny, tak to máme i s obědem a v neděli chci udělat kuřecí roládu

Comment

• Kety, tak to chápu. My zavařujeme okurky a čalamádu, sladké nezavařuju.
                  Dnes kluk dojedl špagety a kuřecí kousky s protlakem a kořením, podlité trochou vody a na talíři posypané sýrem, s-polívku a chlap si otevřel a ohřál Trenčanské párky s fazolí, asi měl chuť na luštěniny.
                  Já si udělala pestrou pánev, ale jen s chlebem a zbytkem pokrájených špaget.
                  anina s.

Comment

• Chlap snědl smažák a fritované brambory, k tomu tatarku a naše okurky.
                    Kluk pozdě snídal, tak bude mít uzenou polívku zahuštěnou vajíčkem a asi to samé, co chlap.
                    anina s.

Comment

• Jani,tak dnes jsem udělala ten karlovarský knedlík i s tou houbovkou.Tak jsi mi včera naladila,že jsem musela prostě udělat.K tomu od včera květákovou polévku podle Ivanky.A neboj,tu kachnu peču také podle ní.Vždycky se podívám na video a jdu péct.Pokaždé se povede a suchá neni.Tak zkus.

Comment

• Ilonko, a opět z žampiónů? To musela být mňamka.
                        Já se nebojím, že se mi to nepovede, ale kdysi jsem pekla králíka v remosce, co jsem dostala od souseda (králíka), a pro mě byl suchý, i když chlap i kluk tvrdili opak...Já nevěřím sobě, když se mi to stane, a tak dělám klasiku - plecko, kotletu a kuřecí...
                        anina s.

Comment

• Jani,tentokrát to bylo z lesních hub.Manžel mi udělal zásobu sušených a mražených.Chodí na ně rád.Já ne,nevidím je i kdyby na mě volaly a ani je nepoznám.Zítra plánuju francouzské brambory,protože mi zbyly vařené brambory od soboty tak abych je zdělala.Hezký večer a zítra s chutí do práce.Já vstávám každý den i v sobotu o 10min.dřív než ty.Ne volno.Pa

Comment

• Ilonko, já je nepoznám (jen muchomůrku s bílýma tečkama), sbírá manžel, ale jen ty, co pozná, zatím nám nikdy nic nebylo. Máme rádi i bedly jako řízky. Jinak jsem známá tím, že říkám "chodit na klíšťata, ne na houby"....nemám k tomu vztah a u nás houby ani moc nefrčí, ještě smaženice. Brambory můžu na všechny způsoby a do francouzských dám, na co mám chuť.
                            To vstávání ti nezávidím, a to každou sobotu?
                            Budu se hodně přemlouvat, často slovo chuť nemám ve slovníku.
                            Pěkný večer.
                            anina s.

Comment

• Dnes vařím zelí, plněné bramborové knedlíky

Comment

• U nás dnes byla rýže s vapřovýma játrama.
                                Elda

Comment

Pracuji...
                                X