Dnes byl bramborový guláš nebo taky buřtguláš s chlebem ( koření - Čarodějka, sušený česnek, fujbujón, vegeta, sůl, pepř, a trochu fujkečupu ).
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
Mám asi období bez nápadů a přitom stačí kouknout na recepty, ale často chybí ingredience.
Dnes měl chlap vařené brambory a paprikovou klobásku jsem podélně rozpůlila, obalila v trojobalu, nejprve opekla na pánvi plochou stranu a po otočení ji pokladla plátky toustového sýra.
K tomu salátová okurka na kolečka, nakrájené rajče, kečup, okurky, tatarka. Dal si jen zeleninu, ty omáčky málokdy.
anina s.
Comment
-
Ahoj Janino, jsem tu a byla jsem tu, ale měla jsem ruku v sádře , do toho jsem nemocná, tak jak se to sype, tak se to sype....
Dnes mi sádru sundali, dělala jsem takový lehčí oběd z jednoho hrnce - bramborový gulášek
Zítra na přání hermelín v trojobalu plněný šunkou a opékané brambory a udělám nějakou polévku, ale ještě nevím
Měj se hezky!!
Comment
-
Ahoj Janino, právě že já jsem moc nevařila a ani to nešlo, ruka mně bolela, ale včera, jak už jsem psala, jsem začala.
Dnes jsem udělala pořádný slepičí vývar (ať mě konečně postaví na nohy!, pořád jsem zachlazená) a dělala jsem v remosce rizoto.
Předem jsem si uvařila brambory, které pak na másle opeču a k tomu udělám ten plněný smažený hermelín.
Tak ahoj!
Comment
-
Ahoj Janino, dnes jsem dostala chuť na hříbkovou omáčku, ale dělám žampiónovou
Syn, jelikož houby nejí, tak tomu vařím koprovku-tu on miluje. Manžel obědvá v práci, nemá rád ani jednu
A rozhodla jsem se udělat kynuté knedlíky podle Ivanky, je to moje premiéra, zatím se vaří v hrnci a vypadají dobře, doufám, že budou i chutnat!
Zítra udělám pikantní kuřecí nudličky s hranolkami a v neděli - ještě nevím, čekám na nějaký typ!
Měj se fajn !
Comment
-
Ahoj Kety, já dělala s-polívku (viz výše) a fritované brambory a v trojobalu osmažený sendvičový nářez - 1 cm plátek klukovi. Chlap včera přijel pozdě, tak večeřel domácí rybí pomazánku, tak má smažené sýry na dnešek.
Já neumím takto plánovat, vždy musím přemýšlet, co je v mražáku / ledničce nebo dle chuti.
Knedlíky nevím, jestli by jedli, houby taky nemusí (v omáčce, polívce), tak někdy vařím opravdu jednoduše.
anina s.
Comment
-
Tak dnes jsem se rozhodla pro kuře. Měla jsem ho v mrazáku, takové větší, rozporcovala jsem ho, z hřbetní kosti a z křidýlek jsem udělala vývar společně s hovězím žebrem a udělala jsem boršč. Dlouho jsem ho nevařila, tak si pochutnáme, samozřejmě se zakyskou.
Kuře-klasika, k tomu brambory, kluk rýži a jablečný pasírovaný kompot.
Ještě chci dělat tiramisu z tvarohu, šlehačky a meruněk.
Jo, ještě, vím, že ti tady někdo říká Nino, tak vše nej... k svátku!!!!
Comment
-
Vařené brambory a kuřecí řízky, rajče, naše okurky a tatarka. Kluk měl s-polívku a chtěl Dobrý hostinec - Kuře na paprice.
Kety, děkuju, i když jsem Jana, ale tak mi začala říkat Iris , že jí to zní líp než Janina. Já slyším i na tohle a když jsem se přihlašovala, jen Janu mi to "nevzalo", tak mě napadlo toto.
anina s.
Comment
Comment