Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Dnes byl bramborový guláš nebo taky buřtguláš s chlebem ( koření - Čarodějka, sušený česnek, fujbujón, vegeta, sůl, pepř, a trochu fujkečupu ).
    anina s.

Comment

• Na dnes mi došla fantazie ( i nějaké suroviny ), tak jsem uvařila superrychlou polívku a rýži v sáčku a k tomu "točený na vegetě".
      anina s.

Comment

• Mám asi období bez nápadů a přitom stačí kouknout na recepty, ale často chybí ingredience.
        Dnes měl chlap vařené brambory a paprikovou klobásku jsem podélně rozpůlila, obalila v trojobalu, nejprve opekla na pánvi plochou stranu a po otočení ji pokladla plátky toustového sýra.
        K tomu salátová okurka na kolečka, nakrájené rajče, kečup, okurky, tatarka. Dal si jen zeleninu, ty omáčky málokdy.
        anina s.

Comment

• Špagety a na cibulce a česneku osmahnuté kousky točeného ( je ho plný mražák ), okořeněné Čínou, Čarodějkou a přidaný protlak, dochucené solí, cukrem a pepřem.
          anina s.

Comment

• Fritované brambory a řízky z plecka, kluk rychlou polívku.
            KETY, kde jsi?
            anina s.

Comment

• Guláš z plecka - hodně cibule, sůl, Čarodějka, uzená sladká paprika, koření na kuře a sušený česnek, protože jinou papriku nemám a chuť byla velká. K tomu chleba a nakrájená cibule.
              Last edited by janina s.; 19.10.2010, 20:23.
              anina s.

Comment

• Ahoj Janino, jsem tu a byla jsem tu, ale měla jsem ruku v sádře , do toho jsem nemocná, tak jak se to sype, tak se to sype....
                Dnes mi sádru sundali, dělala jsem takový lehčí oběd z jednoho hrnce - bramborový gulášek
                Zítra na přání hermelín v trojobalu plněný šunkou a opékané brambory a udělám nějakou polévku, ale ještě nevím
                Měj se hezky!!

Comment

• Ahoj KETY, tak to mě mrzí, je to nepříjemné, a k tomu vařit, máš můj obdiv.
                  Tak se brzy zotav a pěkný večer.
                  anina s.

Comment

• Ahoj Janino, právě že já jsem moc nevařila a ani to nešlo, ruka mně bolela, ale včera, jak už jsem psala, jsem začala.
                    Dnes jsem udělala pořádný slepičí vývar (ať mě konečně postaví na nohy!, pořád jsem zachlazená) a dělala jsem v remosce rizoto.
                    Předem jsem si uvařila brambory, které pak na másle opeču a k tomu udělám ten plněný smažený hermelín.
                    Tak ahoj!

Comment

• Ahoj Kety, samé dobroty.
                      Já dnes vařila opět superrychlou polívku, dal si i klukův kámoš a frituju brambory, k tomu je smažák a já si dělám smaženou nivu, + tatarka...
                      anina s.

Comment

• Ahoj Janino, dnes jsem dostala chuť na hříbkovou omáčku, ale dělám žampiónovou
                        Syn, jelikož houby nejí, tak tomu vařím koprovku-tu on miluje. Manžel obědvá v práci, nemá rád ani jednu
                        A rozhodla jsem se udělat kynuté knedlíky podle Ivanky, je to moje premiéra, zatím se vaří v hrnci a vypadají dobře, doufám, že budou i chutnat!
                        Zítra udělám pikantní kuřecí nudličky s hranolkami a v neděli - ještě nevím, čekám na nějaký typ!
                        Měj se fajn !

Comment

• Ahoj Kety, já dělala s-polívku (viz výše) a fritované brambory a v trojobalu osmažený sendvičový nářez - 1 cm plátek klukovi. Chlap včera přijel pozdě, tak večeřel domácí rybí pomazánku, tak má smažené sýry na dnešek.
                          Já neumím takto plánovat, vždy musím přemýšlet, co je v mražáku / ledničce nebo dle chuti.
                          Knedlíky nevím, jestli by jedli, houby taky nemusí (v omáčce, polívce), tak někdy vařím opravdu jednoduše.
                          anina s.

Comment

• Tak dnes jsem se rozhodla pro kuře. Měla jsem ho v mrazáku, takové větší, rozporcovala jsem ho, z hřbetní kosti a z křidýlek jsem udělala vývar společně s hovězím žebrem a udělala jsem boršč. Dlouho jsem ho nevařila, tak si pochutnáme, samozřejmě se zakyskou.
                            Kuře-klasika, k tomu brambory, kluk rýži a jablečný pasírovaný kompot.
                            Ještě chci dělat tiramisu z tvarohu, šlehačky a meruněk.
                            Jo, ještě, vím, že ti tady někdo říká Nino, tak vše nej... k svátku!!!!

Comment

• Včera špagety s boloňskou omáčkou, dnes salám v těstíčku, br, kaše, hlávkový salát.

Comment

• Vařené brambory a kuřecí řízky, rajče, naše okurky a tatarka. Kluk měl s-polívku a chtěl Dobrý hostinec - Kuře na paprice.
                                Kety, děkuju, i když jsem Jana, ale tak mi začala říkat Iris , že jí to zní líp než Janina. Já slyším i na tohle a když jsem se přihlašovala, jen Janu mi to "nevzalo", tak mě napadlo toto.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X