Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Janavevi, tvůj popis mě baví. To neznám, z cukety.
    Kolik má roků syn, že nejí zeleninu? Můj 18 a nedávno dobrovolně ochutnal okurkový salát a prý " co na té zelenině máte".
    Chlap dojedl zapečené brambory, salát taky okurkový přehlídnul , tak ho jedl později.
    Kluk měl bramborovou polívku a fritované brambory, 2 volská oka a tatarku.
    Teď jsem vytáhla z mražáku KACHNÍ čtvrtky, tak opět a zase uvažuju , jestli "jen" upéct nebo zapéct s něčím, no ještě kouknu na recepty tady kolem.
    anina s.

Comment

• Tak já už ji z cukety znám , do hrachovové má teda hodně daleko, ale špatná vůbec není, sice mlaďase asi neoblbnu hrachem, ale když mu neřeknu z čeho je....., ale jinak jsem holka moooc šikovná - dala jsem do rouby péct kostičky chleba do polévky, nechala jsem je osudu a odkráčela na balkon doladit pro mamku tácek, pletený z papíru a totálně zapomněla, že peču.... asi se ze mě stal maskovaný chlap, páč normálně jsem zvládala dělat i pět věcí najednou ... janino, Vítkovi je 20 let, do takových 12 - 13 jedl zeleninu naprosto normálně a mimo kapusty úplně všechnu, pak ho ufoni vyměnili, protože zelenina už je radioaktivní . Naštěstí ne syrová je redy, tak alespoň něco . Když mu to vyprávím, tak tvrdí,že to nebyl on .

Comment

• Zatím peču ty kachní čtvrtky, pomazala jsem je hořčicí a posypala kořením na drůbež, dala trochu másla a vody. Snad nebudou suché.
        Zatím pěkný den všem.
        anina s.

Comment

• Ahoj, včera jsem pekla na přání rodiny ražniči. Udělala jsem ho z kuřecího masa, anglické slaniny, točeňáku, cibule a papriky.
          K tomu šťouchané brambory a kompot.
          Dnes česnekačka a vepřo, knedlo, zelo.
          V lednici se mi chladí piškot s jahodami a želatinou.

Comment

• Ahoj Kety, to bych si s chutí dala.
            Já vařila rychlou polívku, rýži v sáčku a upekla ty čtvrtky.

Jinak, ta kachna má chutnat nějak zvláštně ???
            Last edited by janina s.; 12.09.2010, 15:06.
            anina s.

Comment

• tak u nás dneska byly zbytkové bramborové placky, k večeři kuřecí vývar s nudlema a kari knedlíčkama (bolestné za tu "hrachovou" polívku, která mladýmu chutnala přesně do chvíle, než mu Aneta práskla, že byla z cukety ), na zítra peču v pytlíku maggi nápady šťavnaté kuře s bylinkami kostky krkovice s cibulí, včera nakopanými brambory a rajčátky, voní to krásně, na noc to si to buď vezmu do postele, nebo si jdu půjčit od známých rotvajlera, MUSÍ to vydržet na zítra k obědu, a ty moje dvě kobylky žerpapají hlavně v noci

Comment

• Kluk uzenou polívku, do vývaru z uzených krůtích stehen jsem dala koření a vajíčko s moukou, zelenou sušenou petržel.
                Na druhé vařené brambory a kousky toho uzeného upravené v křenové omáčce, podle Daniely H.
                Na ty sáčky se taky chystám, reklama mě zlákala.
                anina s.

Comment

• Kluk dojedl tu polívku, moc si ji chválil, na druhé budou fritované brambory a kuřecí řízky a já s chlapem okurkový salát.
                  anina s.

Comment

• Ahoj Janino a ostatní kuchařinky,
                    včera jsme měli k obědu rajskou a francouzské brambory s okurkou.
                    Dnes peču v troubě kuřecí špalíky s rýží a s mraženou zeleninou. Okurkový salát.

Comment

• Včera jsem uvařila kuřecí směs na špagety, dnes měl kluk sýrovou polívku Vitana, nakrájené špagety s nakrájenou Bavorskou sekanou, okořeněné, zalité vajíčky a mlíkem, zapečené.
                      Jinak vařím poprvé hráškovou omáčku dle Lenky24, uvařila jsem brambory (knedlík nemám) a k tomu bude plátek té sekané, vařím z hrášku z plechovky. Jsem zvědavá, jak bude chutnat.
                      anina s.

Comment

• Dnes udělám kuřecí maso s čínskými nudlemi.
                        Zítra plněné rajčata, hranolky
                        v neděli krkonošský guláš s haluškami

Comment

• Česneková polívka s brambory, kuřecí rizoto: na cibulku nakrájené prsní řízky+sůl+sušený česnek+Čarodějka+sladká paprika+voda+uvařené sáčky rýže. Kluk bez hrášku, my s hráškem a okurkou. Já ještě s chlebem, jsem zvyklá od dětství.
                          Teď kluk řekl, že by to s hráškem snesl. "Mám ti ho tam nasypat? Ještě zůstal." "Ne, díky, já už to bez něj nějak přežiju." Že by začal jíst zeleninu?
                          Kety, a s čím je "krkonošský" gulášek?
                          anina s.

Comment

• Taky jsem se chtěla zeptat na ten gulášek
                            Já si vařím kuřecí polévku, dneska z prsa, bude samé maso zítra upeču sekanou s houbama v srnčím hřbetu a bramborovou kašičku, ovšem změna jídelníčku není vyloučena
                            Iris

Comment

• Já ho dělala už dávno a to z vepřového masa, anglické slaniny a hlavně HUB. Vaří se jako klasický guláš. Je moc dobrý.

Comment

• Kuřecí guláš bez brambor, neb nemám , bude s chlebem a chlap dojedl rizoto, kuřecí.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X