Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Přidala jsem špatné smajlíky, tak se omlouvám a posílám tyto na pěkný zbytek dne

Comment

• Brambory a kuřecí roláda
      KETY, mi se do toho ze začátku taky nechtělo, ale udělala jsem to do srnčího hřbetu a není to velká práce, nemusíš skládat "dokulata".
      A je to zase něco nového a taky se tam může dát i něco navíc dle chuti.
      anina s.

Comment

• Původně odeslal Kety Zobrazit příspěvek
        Přidala jsem špatné smajlíky, tak se omlouvám a posílám tyto na pěkný zbytek dne
        Kety, a vidíš, já si toho všimla až teď, až jsi to napsala, nojo, rozsvítila jsem si až teď lampu.
        Nevím, jestli to víš, ale pokud bys chtěla příspěvek opravit nebo doplnit, vlevo máš rámečky, klikneš na "UPRAVIT PŘÍSPĚVEK", uděláš změny a klikneš dole vpravo na "ULOŽIT".
        PĚKNÝ VEČER.
        anina s.

Comment

• já nestíhala,dneska pytlívkovka, protože jsem měla plno práce s okurkama a houbama, ale pytlívkovka skvělá, gulášovka, přidala jsem brambory a klobásku
          Iris

Comment

• IRIS, já taky někdy vařím pytlíkovky kluk jí polívky, tak je taky někdy vylepším a některé jsou fakt chuťově dobré, třeba žampiónová a to jinak kluk houby nemusí...
            a já houby nesbírám...
            anina s.

Comment

• Dnes vařím zeleninovou polívku a vepřo, knedlo, zelo

Comment

• Kolínka a směs na ně z kuřecích prsou na kousky - osmahla na cibulce, okořenila - Čarodějka, suš. česnek, sůl, paprika sladká, kostka bujónu, zalila vodou, podusila, přidala protlak a dochutila, na talíři posypala strouhaným sýrem.
                Jinak vařím zelí opět na zelňačku, klobásku do ní osmažím.
                anina s.

Comment

• Ta polívka nemá chybu. Na oleji jsem osmahla cibulku, tmavou anglickou na kostičky, klobásku, zasypala moukou na zahuštění a polívku pak jen dochutila a přidala už včera uvařené brambory.
                  Nejlepší byla ta mastná oka. No jak polívky nejím, jen druhé a to trochu, tak jsem si pošmákla. Chlap bude mít na zítra.
                  Last edited by janina s.; 29.08.2010, 20:01.
                  anina s.

Comment

• Zelňačka, kluk čočkovou polívku, na druhé rýže s játrovou omáčkou z drůbežích naložených jater.
                    anina s.

Comment

• Janino, děláš chutě, zelňačku bych si taky dala
                      Já dnes dělám smaženici z hub a pórkovou polévku a peču bábovku
                      Přeji hezký den, i když u nás, jak se dívám z okna, moc hezký nebude

Comment

• Ahoj Kety, dnes jsem pro změnu vařila fazolový guláš - na cibulku točený na kousky, osmahla, posypala sladkou paprikou, Čarodějkou, sušeným česnekem, zalila vodou, přidala kostku bujónu, pak přidala kečup a nakonec fazole z plechovky v protlaku, takové menší "béžové" a dochutila solí, pepřem a majoránkou, k tomu krajíc chlaba a jsem moc spokojená.
                        Jakou bábovku jsi pekla? Já včera jogurtový koláč od VERO, je moc dobrý a rychlý, dělala jsem ho s jahodama z plechu.
                        Já bych nepohrdla pórkovou polévkou.
                        Ahojky.
                        anina s.

Comment

• Dobrý den, potvora práce mě zahltila . Dneska máme fazolovou polívku s domácími fleky a slané bramborovo tvarohové placky (do klasického bramborového těsta vrazím tvaroh, udělám placičky, obalím v pol. mouce a smažím). Na zítra mám naložené páteční kuřecí kousky, když je ta středa... , budu je dělat hodně pozdě, aby to mladí neznárodnili a měli na zítra k obědu, ale pro jistotu jim večer břicha narvu palačinkama . A pak nevím....... maso už mi leze i ušima, ale páč syn jde ve čtvrtek a nečekaně i v pátek do práce, tak to musím mít něco z masa, protože po bezmasém má za dvě hoďky hlad a šichty má dlouhé...... no projdu mrazák, co tam vůbec mám, a pak se vrhnu na recepty... to zase zítra bude pracovní morálka . Ještěže tu je tolik inspirace . Přeji všem krásný den. Jana V.

Comment

• Tak Janino, na tu zelňačku jsem dostala takovou chuť, že jsem ji uvařila. Akorát jsem v lednici neměla kyselé zelí, tak jsem ji uvařila z hlávkového. S klobáskou a paprikou! Ta měla grády.
                            Bábovku dělám většinou olejovou, je to taková rychlovka.

Comment

• Zdravím dámy,
                              dnes jsem pekla šlehačkový koláč,dělala jsem ho s borůvkama,které zbyli ještě v mrazáku.A musím říct,že je výborný.Kuriózní na tom je, že jsem ho pekla v šest ráno .Což se mi teda ještě nikdy nestalo.Ale byla to skvělá snídaně pro malýho,Nejdřív koukal, kdeže se ten koláč přes noc vzal,ale než jsem stačila vysvětlit,že mě jeho hodný tatínek vzbudil v půl páté (nemohl najít nabíječku na telefon) a že jsem už zůstala vzhůru,byli už dva kouksy v něm a přidával si třetí ,už ho to samozřejmně nezajímalo .
                              A takhle u nás začal dnešní den..
                              Zkrať své starosti aby sis prodloužil život.

Comment

• Rizoto - na cibulku vepřovou konzervu, koření, sladkou papriku, uvařenou rýři a hrášek. K tomu už naše okurky.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X