Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Jé Iris to by si bábí dala-kuřátko!já dělala zapečený filé -co dům dá
    LENKA

Comment

• Leni, já už na to Tvé filé koukala, dělám to tak taky a je to fakt coby dup Někdy dávám i sýr a vždycky něco zeleného a klído i červeného , elegantně spotřebuju načaté a nakrojené ingredience.
      Kuřátko mám nejradši čerstvé chlazené a co nejbaculatější.... už jsem dlouho nedělala, neboť jsme byli překuřatováni a v jídelně v práci je kuřecí furt a nevalnééééé.
      Iris

Comment

• Na zítra jsem uvařila "kedlubky", vařené brambory k nim a opečený točený bez slupky.
        Kluk bude mít rychlou polívku a na druhém se domluvíme, obědvá později než chlap, tak až přijdu z ranní, něco vykutím.
        anina s.

Comment

• Dnes jsem uvařila vrtule, na pánvi na cibulku dala vepř. konzervu, koření, kečup a hrášek, na talíři posypala nastrouhaným uzeným eidamem.
          anina s.

Comment

• Včera : uvařené vrtule, na oleji opečené nudličky kuřecího masa, okořeněné, podlité vodou, zalité kečupem a posypané pálivou paprikou.
            Dnes : zbytek vrtulí, kuřecí maso na nudličky osmahnuté, podušené, přidané vrtule a zalité vajíčky, zamíchané, je to pro nás trochu šťavnatější než zapečené.
            anina s.

Comment

• Ahoj Janino, musím se přidat, už zaš vedeš monolog
              Tak dnes jsem dělala holandské řízky a šťouchané brambory, gulášová polévka z mletého masa
              včera špagety s baloňskou omáčkou,
              zítra rizoto s kuřecího masa

Comment

• Ahojky KETY, ta moje pikantní omáčka taky měla být něco jako boloňská. Ale s mojí domácí byl kluk spokojený a řekla jsem mu, že ty omáčky originál někdy obsahují zeleninu, kterou on nemusí a tak si pochutnal.
                Holandský řízek mám taky ráda.
                Mám v mražáku pangasy a chlap byl v Tesku, tak nakoupil dle seznamu i něco navíc, tak uvažuju nad kuřecím s nivou, pročítám recepty a moje nevýhodná vlastnost je, že jsem někdy hrozně nerozhodná... tak buď s omáčkou nebo zapeču, s brambory nebo bez, ještě uvidím a samo napíšu.
                anina s.

Comment

• ahoooj, já dneska nevařím... despotka si uvařil grenadýr... páč já ho tak dokonale nesvedu..ale dneska jsem koupila žebírko na hovězí polévku, na víkend, přijde mamka a tak budu dělat s knedlíčkama. a taky jsem koupila svíčkovou a to ještě nevím jak s ní naložím, možná ji naložím ??? Nebo udělám minutku ?? to fakt ještě nevím... už jsem nedelala dlouho svíčkovou, brusinky mám.. Já bych radši stroganova, když mám dobrý maso.. no to jsem sama zvědavá co bude,,, to se ráno probudím, a celou předchozí noc budu plánovat.
                  Iris

Comment

• Tak to se přiznám, Iris, já jsem svíčkovou z pravé svíčkové ještě nedělala
                    Ale dala bych si ji, brusinky mám, šlehačku mám v lednici taky pořád.
                    Já uvažuji na sobotu slepici na paprice a rovnou bude i polévka
                    Jo, a já jsem to rizoto dnes nakonec nedělala , měli jsme zapečené těstoviny s uzeným masem , zítra udělám nějakou rychlovku z kuřecího masa
                    Mějte se, holky, hezky!

Comment

• Ahojky, tak jsem vykutila - na plátcích česneku osmahnutých na troše oleje a másla na nudličky kuřecí stehenní řízky okořeněné grilovacím kořením, posypané nadrobenou nivou, zalité smetanou, ochucené a k tomu uvařené brambory, které jsem si v omáčce rozmačkala.
                      Klukovi taky chutnalo, ale vzpomínal na tu "boloňskou" omáčku, tak mu to zase brzy uvařím.
                      anina s.

Comment

• Dnes jsem zapekla brambory, uvařené včera bez slupky, dala je do zapékací mísy, posypala gril. kořením, přidala nakrájený kuřecí junior, zbytky kuřecího masa, zbytky nivy, zalila vajíčky a posypala strouhaným eidamem. Za 20 minut bylo hotovo, k tomu rajčatový salát.
                        anina s.

Comment

• Ahoj Janino,,
                          Tak to já mám takový zapečený věci taky ráda, je to rychlý a není s tím ani moc práce. A k tomu bnějaký salátek. Mňamka
                          My jsem měli tu slepičku na paprice, knedlík, zítra zas něco lehčího, ještě nevím ale co , Možná špenát
                          Ahojky

Comment

• My jsme měli hovězí polívku a pak houbové lečo. Zalila jsem to pivkem a bylo mi pěkně nedobře
                            Iris

Comment

• Rychlá polívka a vrtule s domácí boloňskou omáčkou, do ní jedno kuřecí prso, víc nebylo a Javořické párky, vše na kousky.
                              IRIS, já myslela, že z mléka na houby je nedobře...
                              Na večeři jsem udělala vaječnou omeletu, tak krajíc chleba, na něj Ramu mírně slanou, na to plnotučnou hořčici, na to kousek omelety, na to kremžskou hořčici a na to na plátky nakrájenou cibuli.
                              anina s.

Comment

• Na pánev s trochou oleje : nakrájená cibulka, česnek, vysočina na kostky, konzerva lunče, okořeněné, přidané uvařené vrtule, zalité vajíčky a zamíchané. K tomu okurky, ještě ne domácí.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X