Oznámení

Collapse
No announcement yet.

SOS pohroma v kuchyni,..nevím si rady

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Maruško, dík.
    Jana H.

    Comment


    • #32
      Devcata. delal jsem krem na parizske rohlicky a nejak se mi to zdrclo(takova jako by krupicka). Da se to nejak napravit?
      Barbus

      Comment


      • #33
        Natoč teplou vodu do něčeho a dej tam mísu s krémem a šlehej trochu to povolí,
        pak dej studenou vodu a šlehej a šlehejjá to dělám ve dřezu
        MARIE

        Comment


        • #34
          Ja vedel devcata, ze me nezklamete a nenechate mi ve stychu. Uz mam naslehano, nastrikano, ted to necham zatuhnout a ozdobim cokoladou. Pavmar diky za radu.
          Barbus

          Comment


          • #35
            Barbusi já to dělám tak,že dám na chvilku do MVT a jak trochu tuk povolí,krásně se vyšlehá.Nebo přidáním změklého másla se taky krásně spojí.

            Comment

            Pracuji...
            X