Přihlášení nebo registrace
Logging in...
Zapamatovat si?
Přihlásit
Zapomněli jste uživatelské jméno nebo heslo?
nebo
zaregistrovat
Log in with
Search in titles only
Search in Pokec only
Hledat
Podrobné vyhledávání
Forums
Blogs
Articles
Groups
Today's Posts
Member List
Calendar
Forum
www.ekucharka.net fórum
Pokec
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
SOS pohroma v kuchyni,..nevím si rady
Collapse
X
Collapse
Příspěvky
Latest Activity
Photos
Hledat
Page
of
3
Filter
Čas
All Time
Dnes
Last Week
Last Month
Show
All
Discussions only
Photos only
Videos only
Links only
Polls only
Events only
Filtered by:
Clear All
new posts
Předchozí
1
2
3
template
Další
Jana H.
Šéfkuchař
Členem od:
17.02.2008
Příspěvky:
4225
Share
Tweet
#31
05.12.2009, 07:53
Maruško, dík.
Jana H.
Comment
Post
Zrušit
Barbus
Kuchař
Členem od:
30.10.2009
Příspěvky:
46
Share
Tweet
#32
17.12.2009, 21:14
Devcata. delal jsem krem na parizske rohlicky a nejak se mi to zdrclo(takova jako by krupicka). Da se to nejak napravit?
Barbus
Comment
Post
Zrušit
pavmar
Šéfkuchař
Členem od:
16.01.2009
Příspěvky:
310
Share
Tweet
#33
17.12.2009, 21:19
Natoč teplou vodu do něčeho a dej tam mísu s krémem a šlehej trochu to povolí,
pak dej studenou vodu a šlehej a šlehej
já to dělám ve dřezu
MARIE
Comment
Post
Zrušit
Barbus
Kuchař
Členem od:
30.10.2009
Příspěvky:
46
Share
Tweet
#34
17.12.2009, 23:41
Ja vedel devcata, ze me nezklamete a nenechate mi ve stychu. Uz mam naslehano, nastrikano, ted to necham zatuhnout a ozdobim cokoladou. Pavmar diky za radu.
Barbus
Comment
Post
Zrušit
Jaruš
Šéfkuchař
Členem od:
30.01.2009
Příspěvky:
15891
Share
Tweet
#35
18.12.2009, 00:12
Barbusi já to dělám tak,že dám na chvilku do MVT a jak trochu tuk povolí,krásně se vyšlehá.Nebo přidáním změklého másla se taky krásně spojí.
Comment
Post
Zrušit
Předchozí
1
2
3
template
Další
Pracuji...
Ano
Ne
OK
OK
Zrušit
X
Comment