Oznámení

Collapse
No announcement yet.

BYLINKY+DOMÁCÍ MEDICÍNA

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Re: BYLINKY+DOMÁCÍ MEDICÍNA

Já to měla tak hezky napsané a teď je z toho dávkování elixíru úplná bramboračka.Nějak se to namazalo do sebe,tak prostě:1. až 5.den vzestupně po jedné kapce přidávat a potom 6. až 10.den zase po kapce ubírat.11.den 15., 25 a 25 kapek a potom už jen pořád 25 kapek. Čauko
    Daniela

Comment

Ahoj JaniP a ostatní, tak jsem tu pár dní nebyla a koukám jak to tu narůstá!!!Já zas léčím vředa,není mi moc dobře, tak dnes jen krátce.A co nožka Janí ? Už to zabralo ?
      Dík všem za všechny rady, něco z toho vyzkouším.
      Ty elixíry od Daniely,by mohly být taky dobrý.
      Všechny vás moc zdravím. Hančí
      Hančí

Comment

Tedy Danielo já zírám, elixír mládí. Třezalku přidám k šalvěji, ta je prá taky na návaly a to by v tom byl čert, abych se toho nezbavila. Já byla v centru, ale to jsem neměla čas zaject pro ty čaje co psala Hančí.
        Ahojky. Ivana M
        Ivana M

Comment

Ahoj Hančí,taky sem teď s tou nohou moc nechodím.Nevydržím tu sedět,stačí 20 min.a už zase noha bolí.Včera jsem udělala už poslední nákup v lékárně.Koupila jsem Fastum Gel ,takže už jsem za mastičky dala 402 Kč.Ráno jsem si libovala že konečně něco zabírá.Šla jsem na 9.hod.do práce a bylo to dnes dost náročný,tak se noha asi po hodině začala ozývat,nemohla jsem se dočkat 13 hod.Doma jsem si vlezla do vany a tam si odpočala a teď
          už se célé odpoledne povaluji na válendě a čekám kdy se to zase zklidní.Včera konečně volal
          topenář,že příjdou v pondělí,tak musíme trochu vyklidit prostor aby se tu dalo pracovat.
          Proto si přeju aby ta noha přestala bolet,to bude v celém bytě takový bordel,že to snad
          nebudu schopna hned uklidit. potřebovala bych teď ten elixír mládí jak ho napsala
          Daniela ale mně už snad nepomůže nic.Jinak Danielo ta šťáva z kys.zelí opravdu čiští.Já když
          se jí trochu napiju,tak se musím pohybovat v blízkosti WC. Zdravím vás a zítra
          se snad ještě k počítači dostanu pak bude pár dnů mimo provoz.Pa pa JanaP
          Jana P

Comment

Děvčata já jsem před lety marodila s tenisovým loktem,což je vlastně taky zánět a taky jsem to zkoušela kurýrovat kostivalem.Došla jsem si na čerstvý kořen,vyprala,nastrouhala a smíchala s Indulonou,aby to bylo jako mazání,napatlala na loket a dala zábal.A to jsem dělala asi 10 dnů.Kromě toho,že to smrdělo jak bolavá noha,tak vůbec nic.Nakonec mi pomohl až obstřik a sádra na 3 neděle.Ale když mně to asi před třema lety znovu chytlo,tak jsem si dávala to mazání co jsem vám napsala a to mělo skutečně hmatatelné výsledky.Manžel si to dával na koleno a achilovku a tvrdil,že ho to přešlo a babička to používá na kolena a taky si to chválí.Já na to spotřebovala celou kytku aloe,abych je všechny podělila.
            Chtěly jste abych hlásila jak postupuje ta léčba Condrosulfem 400,tak poctivě hlásím, že je to čím dál lepší.Mám tak krásně uvolněná záda,že jsem se takhle necítila už léta.Já byla pořád taková ztuhlá a furt se mi to blokovalo a teď se přistihnu občas,že si i popoběhnu,což jsem dřív vůbec nemohla udělat rychlejší krok.A tak jsem to od neděle nasadila i manželovi a budu hlásit jestli i u něho to bude mít nějaké výsledky. Zdravím a jdu na zprávy a VKV Daniela H.
            Daniela

Comment

Ahoj Danielo,dnes pro změnu se plouží bytem manžel.Strašně ho bolí záda.Teď jsem mu to
              namazala Fastum Gelem,ale chci se zeptat,ten Condrosulfem 400 je volně ke koupi nebo jen
              na recept?Protože on odmítl už k lékaři chodit.Taky jsem si konečně opsala to tvé mazání
              na záněty.Zkusím to zítra udělat,myslím že se to určitě hodí.JanaP
              Jana P

Comment

Jani, Condrosult 400 je volně prodejný. Já ho používám a kupuji.Zdenka J.

Comment

Jani, omlouvám se, já používám CONDROSULF 800. Je volně dostupný a stojí 299.-Kč. Zdenka J.

Comment

Zdeni,díky za radu.Hned v pondělí to půjdu koupit.Mně na nohu zabral Fastum Gel, ale manžel si naříká furt na ty záda.Během týdne to bude jenom za mastičky už 700 Kč.Co se
                    dá dělat,když je bolest nemá člověk na nic náladu ale hlavně to ani nejde něco dělat.
                    Tak uvidíme jak to zabere. JanaP
                    Jana P

Comment

Jani P.,já bych na to moc nesázela.Myslím si,že je to jen takový výživný doplněk.Já k tomu beru ještě prášky Diclofenac Duo.Ten je jen na recept.Ale zase má výhodu v tom,že zabírá jak na záda,tak i na artrozu kolenou.To obojí mám já.A jelikož nerada beru prášky,tak mi moje lékařka předepsala tyto a její manžel-ortopéd také.Oni moc dobře vědí,že si prášky beru jen když je to nutné - jsem lajdák na prášky.Jediný,které beru pravidelně ráno - je prášek na vysoký tlak.A to se ještě přiznám,že někdy v sobotu nebo v neděli zapomenu.Měj se hezky a ať má manžel brzy klídek od bolestí. Zdenka J.

Comment

Milá Zdenko, já taky beru ten Diclofenac Duo, ale zatímco dříve jsem ho musela brát denně, tak teď s tím Condrosulfem beru třeba jeden za tři dny a to je u mně dost velký pokrok.A ten Diclofenac mi zabral jen na tu bolest, ale neuvolnil mi to svalové napětí´,takže se mi záda pořád blokovala a to teď nemám.Ale samozřejmě netvrdím,že to pomůže každému.Mně to naštěstí pomáhá a tak jsem to předala dál a každý ať si rozhodne sám.Mně kdysi před mnoha lety doporučil jeden známý Brufen / ten byl tehdy jen na recept ortopeda/ a když jsem si ho pracně sehnala, tak mně nijak výrazně nepomáhal a pro něj to byl zázrak.Každý jsme holt jiný, ale když to nevyzkoušíte,tak to nezjistíte. Čauko Daniela H.
                        Daniela

Comment

Děvčata, já sjem si vzpomněla, že když byl syn malý, byl pořád nemocný s průduškami, tak jsem mu vařila čak z majoránky. Moc mu chutnal a ještě teď i když už je velký, tak říká, že si ho uvaří, když mu není dobře. Dobře po něm odkašlával.. A já se pamatuji na čaj z lipového květu, ten mi vařívala babička, když jsem byla já nemocná a vím, že mi moc chutnal. J.H.
                          Jana H.

Comment

Danielo H,Já vím,že každýmu pomáhá něco jiného,zkrátka si to musí každý vyzkoušet sám.Já Brufen také nemusím a každý okolo mě ano.Prý jim pomáhá,ale mě nic.Mý dceři na teplotu zabýrá acylpyrín.Zatím co Paralén ne.Zkrátka jsme každý jiný.V televizi pořád vychvalují Fastum-gel,prý pomáhá,ale já ho zkusila a zdálo se mi,že je to ještě horší.Tak ho nepoužívám.Měj se hezky a nezlob se na mě.Čauky Zdenka J.

Comment

Ahojky děvčata, tak je to hotový,jdu 9.10. na polykání hadice, no to se moc netěším,ale pořád mě to zlobí a tak tam asi něco vředovýho mám,uvidíme!Všechny vás zdravím a jak budu vědět jistě, co to je ,začnu s kurýrováním podle vašich rad. To by bylo, abych se toho nezbavila.Tak pá,všechno se snažím přečíst, jen nestíhám psát,nevydržím tu dlouho sedět.Pá,pá,pá :P
                              Hančí

Comment

Ahoj Hančí, ta hadička, to nic není. A vůbec jí nemusíš polykat. Já na tom také byla a přežila jsem. Stříknou ti jen do krku nějaký spray, který ti umrtví ten průchod v krku, dají ti do pusy náhubek s otvorem, kterým vedou malou kamerku na takovém šlaufu a to vůbec necítíš, jen tě chvilkama natahuje, jak tam v tom žaludku pohybuje s tou kamerkou. Trvá to asi 5 min a fakt to nic není. Jen si vezmi dostatek kapesníků, protože než ti ta pusa přijde k sobě po tom umrtvení, tak ti potečou nekontrolovatelně sliny. A to je celý. Dneska už to fakt dělají rychle, jednoduše a hlavně šetrně. Věruše
                                Věruše

Comment

Pracuji...
                                X