Re: Falešný marciáp /dotaz pro Irenku/
Láďo, jsou to starosti , ale sladké . Já používám pod marcipán nejvíc krém nastavený moučnou kaší a dort před potahováním nechám pořádně vychladit - klidně i přes noc :P :P :P
A k tomu slanému dortu - v zásadě je to velmi jednoduché - místo korpusu se upeče například chlebové těsto nebo plundrové nebo listové, je to celkem fuk ......každý, co má rád. Já upekla v podkově chlebové, prokrojila a naplnila česnekovou pomazánkou, salámem, sýrem (zase, co kdo má rád) a přiklopila druhou půlkou podkovy. Obmazala jsem ji česnekovou pomazánkou a nechala přes noc v ledničce. Pak jsem ji potáhla roztaveným tvrdým sýrem (30% - rozehřát v mikrovlnce) a dozdobila. Toť vše
Láďo...a nevykat, prosím
Láďo, jsou to starosti , ale sladké . Já používám pod marcipán nejvíc krém nastavený moučnou kaší a dort před potahováním nechám pořádně vychladit - klidně i přes noc :P :P :P
A k tomu slanému dortu - v zásadě je to velmi jednoduché - místo korpusu se upeče například chlebové těsto nebo plundrové nebo listové, je to celkem fuk ......každý, co má rád. Já upekla v podkově chlebové, prokrojila a naplnila česnekovou pomazánkou, salámem, sýrem (zase, co kdo má rád) a přiklopila druhou půlkou podkovy. Obmazala jsem ji česnekovou pomazánkou a nechala přes noc v ledničce. Pak jsem ji potáhla roztaveným tvrdým sýrem (30% - rozehřát v mikrovlnce) a dozdobila. Toť vše
Láďo...a nevykat, prosím
Comment