Zdravím Darino, jsem moc ráda, že měl s pizzou úspěch a děkuju za pochvalu.
Jinak upřímně, napsala jsem tolik komentářů, že teď nevím o té číně PŘESNĚ.
Když kliknete na šedé liště HLEDAT, vepište tam "ČÍNA", podrobné vyhledávání a pak se objeví tabulka, vlevo do okýnka napiště znovu "čína" a dole klikněte na hledat. Objeví se Vám nějaké recepty, které můžete vyzkoušet.
Jinak já dělávám: na pánev olej, česnek a cibule nakrájená, pak přidám nejlépe kuřecí maso na kostičky, přidám koření "čína" + jiné dle nálady a chuti, zamíchám, někdy podliju trochou vína a sójovkou nebo přidám nějakou zeleninu. Na topince posypu sýrem. Však uvidíte, já myslím, že fantazii se meze nekladou.
Když pak ještě napíšete, budu ráda, a holky určitě taky.
Pěkný večer.
čína se nemusí vždy nakládat.Já normálně nakrájím masíčko na kousky,nebo proužky,dám trochu více oleje.Nejraději to dělám ve Wok pánvi,protože je hlubší.Kupuji koření na čínu,tím to posypu a když už je masíčko měkké,přihodím cibuli na půlměsíčky,papriky třeba i tří barev,pórek,mrkvičku na proužky,nakrájet rozmačkaný česnek a poliju sojovou omáčkou.Zelenina nesmí být rozvařená,ale chrupavá.Potom zahustím trochou vody se solamylem.A hotovo.
Druhá varianta je,že maso obalím ve vajíčku se solamylem a rychle na rozpáleném oleji opékám a potom použiji zeleninu,jako u předešlého receptu.Do vajíčka dám trochu koření,které mám ráda.Teď jsem koupila koření 5ti vůní,nesmíš ho ale dát moc.
Tohle je např. recept od JARUŠ.
Jinak upřímně, napsala jsem tolik komentářů, že teď nevím o té číně PŘESNĚ.
Když kliknete na šedé liště HLEDAT, vepište tam "ČÍNA", podrobné vyhledávání a pak se objeví tabulka, vlevo do okýnka napiště znovu "čína" a dole klikněte na hledat. Objeví se Vám nějaké recepty, které můžete vyzkoušet.
Jinak já dělávám: na pánev olej, česnek a cibule nakrájená, pak přidám nejlépe kuřecí maso na kostičky, přidám koření "čína" + jiné dle nálady a chuti, zamíchám, někdy podliju trochou vína a sójovkou nebo přidám nějakou zeleninu. Na topince posypu sýrem. Však uvidíte, já myslím, že fantazii se meze nekladou.
Když pak ještě napíšete, budu ráda, a holky určitě taky.
Pěkný večer.
čína se nemusí vždy nakládat.Já normálně nakrájím masíčko na kousky,nebo proužky,dám trochu více oleje.Nejraději to dělám ve Wok pánvi,protože je hlubší.Kupuji koření na čínu,tím to posypu a když už je masíčko měkké,přihodím cibuli na půlměsíčky,papriky třeba i tří barev,pórek,mrkvičku na proužky,nakrájet rozmačkaný česnek a poliju sojovou omáčkou.Zelenina nesmí být rozvařená,ale chrupavá.Potom zahustím trochou vody se solamylem.A hotovo.
Druhá varianta je,že maso obalím ve vajíčku se solamylem a rychle na rozpáleném oleji opékám a potom použiji zeleninu,jako u předešlého receptu.Do vajíčka dám trochu koření,které mám ráda.Teď jsem koupila koření 5ti vůní,nesmíš ho ale dát moc.
Tohle je např. recept od JARUŠ.
Comment