Ahoj Jani,dík za recept je výborná syn naznal,že je lepší než z pizzerky!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
PIZZA - nejrychlejší a vynikající
Collapse
X
-
Ahoj Modrásku, večer jsme dělali tvou pizzu. FANTASTICKÁ, SKVĚLÁ, DOKONALÁ!!!!!!!! A HLAVNĚ BEZ VELKÉ PRÁCE!!!! Jen jeden problém mám. A sice, že nemám tak úžasné děti, jak ty máš syna. Tvůj syn, si ji dělá sám, mé děti potřebují maminku. A ukázat u nás, že něco jde, znamená vyřknout nad sebou ortel. Včera se dělaly hned dvě za sebou, dnes chtějí další, plus do školy a hlavně recept pro spolužáky. Zkrátka je to bomba. Díky za recept.Scarlet.
Comment
-
Ahojky Scarlet, snad nevadí, že se budu opakovat, ale opravdu moc moc mě to těší !
Vím, že ses na ni chystala, tak jsem ráda, že se povedla a hlavně chutnala.
Kolik mají tvoje děti ? Asi jsem to přehlídla ( zapomněla ).
Víš, my si s klukem vycházíme vstříc, nemysli si, že pizzu nepeču i já, on chce být překvapený, co na ni dám a jak známo, od druhých chutná víc !
A taky si poslechnu : " Mami, uděláš mi prosím kakao ? TY TO UMÍŠ LÍP ! "
A já, že teda jo, když už stojím u MVT. A že to přece nasypu a zamíchám stejně jako on...
Asi je to tím, že se chce postupně naučit vařit, aby nebyl na někom závislý, když bude mít hlad, jak už jsem tu psala.
A prosím tě, ty u toho podpisu máš nějaké smajly ? Že se mi tam ukazuje písmo v závorkách a ne obrázek...
Papa a vaření - pečení zdar !anina s.
Comment
-
Maruš, jak jsem psala, mám pokaženou el. troubu, tak peču v MVT horkým vzduchem a vleze mi tam kulatý vlnitý plech na koláč průměr 26 cm.
Takže mám pizzu kulatou 26 cm velkou.
Myslím, že Jaruš to dělala z dvojité dávky a měla to na ten klasický obdélníkový hranatý plech.
Proč máš zamračeného smajla? Dva na tu pizzu, to mi připadá akorát.
Pěkný večer !anina s.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Janino,chci moc poděkovat za výborný recept.Syn se to taky naučil a dnes měli vaření ve škole ,tak si tento recept vybral a měl úspěch.Někde tady v diskuzi jsem četla,že děláte čínu na topinky.Snad jsem tomu porozuměla dobře.Mohla by jste prosím napsat receptík?Děkuji
Comment
Comment