Protože k počeštění je toho opravdu hodně, tak jsem se chtěl zeptat jaké funkce nebo fráze používáte a ještě nejsou počeštěny? nebo frázím kterým vůbec nerozumíte. Já jen abych je třeba počeštil co nejdříve.
Ještě jednou bych chtěl připomenout můj předchozí příspěvek a budu rád když sem napíšete jakoukoliv připomínku k fóru.
Jelikož začátkem dalšího měsíce odjíždím na 3 týdny kde budu bez internetu (mám teda internet do mobilu ale s tím se toho moc dělat nedá), tak bych chtěl fórum dát do stavu který bude vyhovovat většině.
Jardo, mi se anglicky objevily instrukce v galerce, když jsem se sama snažila vložit fotku.
Pro mě by bylo fajn přeložit výrazy, které používáme, když chceme něco vložit nebo upravit a je to tam anglicky. Ale nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně, já měla potíže zrovna s tímto...
Dík. Jana S.
Jardo, mi se anglicky objevily instrukce v galerce, když jsem se sama snažila vložit fotku.
Pro mě by bylo fajn přeložit výrazy, které používáme, když chceme něco vložit nebo upravit a je to tam anglicky. Ale nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně, já měla potíže zrovna s tímto...
Dík. Jana S.
Můžete mi sem ty anglické výrazy zkopírovat a vložit?
Možná ta angl.byla v profilu, mi se to prolíná, učím se teprve vkládat fotky i smajly.
Pokud můžete, poraďte, jak dostat foto do galerky.
Dala jsem www./ galerie, pak portréty, pak nahrát obrázek, vyberte foto , pak procházet, pak jsem vybrala foto z PC, dala Nahrát/Odeslat a ukázalo mi to, že jsem překročila limit, já nevím čeho, jestli název té fotky, nerozumím ani pixelům.....
Dík za info.
Jardo, já mám jednu takovou hloupůstku. Budete li mít čas.......... když se odhlašujeme, nešlo by to přepsat do češtiny? Sice je to srozumitelné i v angličtině, ale přeci jenom česky to vypadá lépe
A ještě jedna prosbička. Když se vkládá fotka do fotogalerie, zveřejní se datum. Nešlo by nastavit i čas?
Doufám, že moc neotravuju!!
Přeji pěkný zbytek odpoledne Emka.
Janino S, to je překročení velikosti fotky. Když si je v programu zmenšuješ, tak než dáš uložit, tak tam je určitě tabulka a já si dávám tak 1200 bodů, to jsou ty pixely a to jde vložit. Jinak jsi to dělala správně.
Janino S, to je překročení velikosti fotky. Když si je v programu zmenšuješ, tak než dáš uložit, tak tam je určitě tabulka a já si dávám tak 1200 bodů, to jsou ty pixely a to jde vložit. Jinak jsi to dělala správně.
Ahoj Ivanko, dík za odpověď, ale 1. já neumím v programu zmenšovat, ani nevím, v jakém,
2. nevím, kde je tabulka a 1200 bodů už vůbec ne...
Takže uvažuju, co jsem já tydýt dělala správně...
Já asi potřebuju klikni na tohle, objeví se ti tohle atd. a ještě aby to bylo česky...
Já nechápu ani v pokecu, kdo má jaký PROHLÍŽEČ.
A chlapi v čudu...
Ahojky Janino, to zvládneš. Teď když se vrátíš šipkou nahoře o jednu stránku zpět, tak tam je kolonka MOJE POZNATKY a tam je odkaz na dobrý volně stažitelný program na zmenšování fotek a taky postup jak zmenšit obrázek.
Ahoj Ivuš, dnes asi ne. Pokud myslíš tu bílou šipku v zeleném kolečku, tak se mi žádné poznatky neukázaly. Já ani nevím, co to je BANNER....
Prostě dnes na to nemám, a kdoví, jestli někdy...
Jardo, já mám jednu takovou hloupůstku. Budete li mít čas.......... když se odhlašujeme, nešlo by to přepsat do češtiny? Sice je to srozumitelné i v angličtině, ale přeci jenom česky to vypadá lépe
A ještě jedna prosbička. Když se vkládá fotka do fotogalerie, zveřejní se datum. Nešlo by nastavit i čas?
Doufám, že moc neotravuju!!
Přeji pěkný zbytek odpoledne Emka.
Tak už jsem počeštil to odhlášení. Doufám že je to co jste myslela Vy. Na ten čas u fotek ve fotogalerii se ještě musím podívat
Ahojky Janino, to zvládneš. Teď když se vrátíš šipkou nahoře o jednu stránku zpět, tak tam je kolonka MOJE POZNATKY a tam je odkaz na dobrý volně stažitelný program na zmenšování fotek a taky postup jak zmenšit obrázek.
Zdravím Jardo, pokud mi to někdy podrobně vysvětlíte ( viz moje odpověď Ivance níže pod ní ), budu moc ráda, už bych ráda dala fotku do portrétů.
Dík i do budoucna.
Zdravím Jardo, pokud mi to někdy podrobně vysvětlíte ( viz moje odpověď Ivance níže pod ní ), budu moc ráda, už bych ráda dala fotku do portrétů.
Dík i do budoucna.
Zítra v klidu vytvořím podrobný postup (možná i videopostup) jak zmenšit a vložit obrázek do fotogalerie.
Vložení fotek by mělo být poté už snadné.
Comment