Jardo, opět dík za trpělivost - já se snad uděkuju - ale asi pochopíte, že když jsem před více než 10-ti lety dělala rekvalifikační kurs a potom jsem PC nepoužívala, protože Vítkovice propouštěly, tak jsem pracovala jinde než s PC a teď nedávno mi chlap dal notebook a já až díky netkuchařce se snažím porozumět, ale doba jde dopředu a já tu nejsem u PC pořád, abych se učila, že těch plno kolonek mi někdy dělá potíže včetně pixelů a jaký má kdo prohlížeč apod. Mi to opravdu NIC neříká...
Pokud mi někdo fakt napíše Klikni na tohle, objeví se tohle, pak klikni na toto, tak snad to vyjde. Už jsem si i některé rady opsala do sešitu, abych nemusela listovat dokola ve fóru...
Ale když se napíše KLIKNI NA TO A JÁ KLIKNU A TO SE TAM NEOBJEVÍ, PRO MĚ JE TO PROSTĚ PROBLÉM...
A než klikat a tápat a hledat a něco pokazit, radši toho nechám. To vše, když jsou chlapi v čudu...
Tak se pídím u všech tady...
Tak dík, pro Vás to musí být jednoduché, já bych opravdu namalovala portrét než něco technického...( portréty a básně mám doteď schované, to nebyl příklad...)
dobrou...
Pokud mi někdo fakt napíše Klikni na tohle, objeví se tohle, pak klikni na toto, tak snad to vyjde. Už jsem si i některé rady opsala do sešitu, abych nemusela listovat dokola ve fóru...
Ale když se napíše KLIKNI NA TO A JÁ KLIKNU A TO SE TAM NEOBJEVÍ, PRO MĚ JE TO PROSTĚ PROBLÉM...
A než klikat a tápat a hledat a něco pokazit, radši toho nechám. To vše, když jsou chlapi v čudu...
Tak se pídím u všech tady...
Tak dík, pro Vás to musí být jednoduché, já bych opravdu namalovala portrét než něco technického...( portréty a básně mám doteď schované, to nebyl příklad...)
dobrou...
Comment