Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Předevčírem lečo s bramborem, včera sýrová polévka a palačinky s ovocem, dnes br. kaše a přírodní řízek, jablečný kompot .

Comment

• Lečo už jsem dlouho nedělala, mám ho ráda s čerstvým chlebem a jablečný kompot, to jsem dlouho neslyšela.
      Zase dobroty.
      anina s.

Comment

• Dnes jsem dělala květákový nákyp a do vody, v níž se květák vařil, jsem hodila pár brambor, kořenovou zeleninu, libeček, pepř, máslovou zásmažku a byla polévka
        V tom nákupu nebyl jen květák, to by mi nikdo nejedl , ale anglická slanina, jarní cibulka, vejce a zapečné se sýrem, k tomu malé bramboráčky
        Upekla jsem ovocnou bublaninu , zítra udělám bramborový guláš, na neděli asi rýži s masem
        Hezký víkend!

Comment

• U nás uzená polívka s vajíčkem a sušenou petrželkou, na druhé kolínka osmahnutá trochu na plátcích česneku, zalitá vajíčky a posypaná strouhaným eidamem.
          Já dělávám taky polívky z vývaru z brambor např. česnekovou.

Česnekov

Last edited by janina s.; 03.07.2011, 22:29.
          anina s.

Comment

• Řízky z kotletky b. k., brambory vařeno-pečené v MVT ve slupce, na nich rozpuštěná Rama a okurkový salát, slaďoučký, se zakysanou smetanou.

Ř
            Last edited by janina s.; 03.07.2011, 20:27.
            anina s.

Comment

• Dnes byly meruňkové knedlíky, zítra smažené filé s br. kaší a upeču buchtu s pudinkovým krémem.
              Hezký zbytek víkendu.
              Věrik ♥♥♥

Comment

• Dnes jsem udělala změnu proti plánu, rýže s masem nebyla, ale trochu jsme se nadlábli, udělala jsem polévku z drobů s játrovými knedlíčky a vepřo knedlo zelo, a zelí jsem udělala červené i bílé

Comment

• Polívka z kostí s masem, vařené brambory, kedlubky a dušená kotleta (b. k.) na cibulce - kousky.
                  S klukem se ještě domluvím, něco k bramborům, kedlubky nejí a maso je na 1 porci, ještě mám 12 cm dlouhou panenku, že by medailonky?
                  Kedlubky.jpg
                  Last edited by janina s.; 03.07.2011, 20:26.
                  anina s.

Comment

• fazole.jpg

Já fazole z plechovky na uzeném bůčku a cibulce - osmahnuté, osmahnutý Junior na kolečka a chleba, chlap se přidal a kluk mě poprosil o kuřecí rizoto. Kuřec (Navrhla jsem mu výběr a zůstalo ještě jedno kuřecí prsíčko).
                    Last edited by janina s.; 05.07.2011, 17:18.
                    anina s.

Comment

• Kuřecí v divoké omáčce s hořčicí a smetanou, kolínka.
                      Věrik ♥♥♥

Comment

• Včera bramboračka s hříbkama, čočka pikantní s volským okem, zeleninový salát
                        dnes plněné papriky, omáčka ne rajská, ale z kořenové zeleniny, cibule a z 1 rajčete (tahle omáčka není tak červená, manžel nemá rád rajskou) a domácí knedlík,
                        taky jsem upekla na odpoledne jablečný štrůdl z listového těsta

Comment

• Žampiónová sekaná, br. kaše, okurk. salát, upekla jsem řezy s nektarinkami, pudinkem a drobenkou, teď jsem si kousek ukrojila, je to ještě teplé, ale výborné.
                          Věrik ♥♥♥

Comment

• To je nápadeček, žampionová sekaná, díky za inspiraci !!!!
                            Iris

Comment

• Rychlá polévka od Ketky1957 a bramborové placky s cibulí.

Placky.jpg
                              http://forum.ekucharka.net/rychla-polevka-4298

http://forum.ekucharka.net/bramborove-placky-s-cibuli-5860#post87298

Last edited by janina s.; 10.07.2011, 14:27.
                              anina s.

Comment

• řraj. sal

Řízky z kotlety b. k., vařené brambory a rajčatový salát s bílou paprikou a
                                jarní cibulkou.
                                (miska má vnější průměr 16 cm, žádná mísa )
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X