Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• ahoj Janino, ale ty vaříš taky dobrůtky! Jak děláš tu cuketovou polévku, to sem ještě neslyšela, i když vím, že z cukety se dá udělat skoro všechno.
    Včera jsem dělala plněné bramborové knedlíky se zelím, dnes čínské nudle s kuřecím masem.
    Zítra jedem do Ostravy do Ikey, a po zpáteční cestě se stavíme v ostravském globusu a tam si dáme nějakou mňamku. Takže zítra nevařím
    Ještě mám zaděláno na kynuté koláče, budu je dělat s tvarohovou nádivkou nahoru a ještě tam přidám kompotovanou broskvi
    No a v neděli bude přírodní kuřecí řízek s broskví opět! a k tomu asi nezdravé hranolky, ale já je dělám v troubě, tak nejsou tak masné.
    Měj se hezky a všem přeji hezký víkend!

Comment

• Ahoj Kety, tu cuketovou polívku vařila ZDENY.
      (ale já dělávám cuketovou buchtu nebo placky apod.)
      Dnes bylo vepřové na vegetě a vrtule.
      Sladké musím vymyslet, zítra mám volno.
      Ikeu mám ráda, je to moje inspirace.
      Já dělávám americké brambory, někdy hranolky a trochu tuku nám nevadí.
      Ale "masné" (promiň) by nám taky nevadily.
      anina s.

Comment

• Chlap rýži a zbytek vepřové kýty na vegetě (na nudličky) s trochou i té omáčky se zbytkem medové číny se šlehačkou, kluk ze zbytku omáčky upravenou polívku s nudlemi a rizoto "Popelka".
        anina s.

Comment

• Kety, tady máš odkaz na tu cuketovou polévku http://forum.ekucharka.net/rychla-cu...-cesnekem-5658 . JaninaS by nám ji ale také určo uvařila dobrou, často se v chuti shodneme....

ZDENY
          ZDENY

Comment

• Ó, děkuji, ZDENY. Pokud bych měla cuketu, tak určitě.
            Dnes jsem měla R na kase, chlap uvařil uzenou polívku, já přecedila, dala vajíčko s moukou a sušený libeček (od Aničky A.) a chlap měl pak ještě brambory uvařené v MVT a osmažené plátky uzeného. S klukem se domluvíme, měl polívky plný talíř.
            Chystám se dát do sáčku na "žebírka" plecko a upéct dle reklamy.
            anina s.

Comment

• Dnes jsem smažila Lívance, jednou za čas máme chuť na sladký oběd,
              A tyhle, co dělám nejsou ani tak náročné na přípravu a jsou dobré.
              Recept jsem dala do sladkých..

Comment

• Nebyla jsem tu týden, tak jestli si vzpomenu. V sobotu bramborová roláda, v neděli jen
                (kluk byl pryč) kuřecí polévka s játrovými knedlíčky a pekla jsem bublaninu s pudinkem, včera chalupářská omáčka s kuřecím masem, brambory, dnes kuřecí kousky v těstovinách a zítra bude asi čočka.
                Věrik ♥♥♥

Comment

• Uzené maso zapečené s křenem podle Daniely H. a k tomu prťavé brambory, tak jsem je uvařila ve slupce, oloupala a nakrájené na půl ještě osmahla na troše Ramy.
                  Zdravím Věrika a Kety (nejen )
                  Kluk měl
                  polívku - vývar z toho uzeného, přecedila jsem, dala kousek Ramy, vegetu, sušený česnek a na pár minut čínské nudle a je z toho dobrá falešná česnekačka.
                  Na druhé brambory a smažák - Goudu.
                  Last edited by janina s.; 01.03.2011, 17:11.
                  anina s.

Comment

• Zeleninová polívka, vařené brambory, opečená koupená sekaná pikant, tatarka a naše okurky.
                    anina s.

Comment

• Kluk fazolový guláš, chlap vařené brambory v MVT a smaženého sumce.
                      anina s.

Comment

• Fazolová polívka (z fazolí z plechovky) a játrová omáčka s rýží.
                        anina s.

Comment

• Dnes buřtovosýrové karbanátky, bramborová kaše, zítra kuřecí maso na strouhaných žampionech a asi rýže a pekla jsem drobenkovou pudinkovou buchtu.
                          Věrik ♥♥♥

Comment

• Řízky z kýty (ze zabíjačky od švagrové) a vařené brambory, k tomu naše okurky a tatarka, kdo chtěl.
                            anina s.

Comment

• V sobotu smažený pangas, bramborová kaše, včera kuřecí stehna pečená v pečícím sáčku, rýže, hovězí polévka.
                              Dnes rizoto ze zbytků kuřete, polévka také zbyla a ještě upeču jogurtový koláč s ovocem a drobenkou.
                              Jsem nemocná, tak jsem tu dlouho nebyla, a všechny pozdravuji.

Comment

• Kuřecí guláš.
                                Kety, tak se uzdrav.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X