Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ahoj Kety, já a kluk zase jíme, když máme hlad, ne podle hodin, jak já říkám.
    Ale nic mi to neudělá uvařit na 12-ou chlapovi nebo den předem a pak si to třeba ohřeje.
    Dnes zapékám Maggi dobré nápady - "Zapečené brambory s mletým masem", v ledničce byly grilovací tyčinky, tak jsem je rozdělila na menší kousky, opekla, a nemám eidam, tak jsem tam nadrobila nivu, a do mléka jsem přimíchala šlehačku. Brambory jsem osolila a okořenila Čarodějkou.
    Jinak vše dle návodu.
    Už to tu voní...
    anina s.

Comment

• Kluk gulášovou polívku s párky a brambory, my krkovičku s lečem, dle Ivanky, žampióny jsem neměla. Dala jsem si s chlebem a zakyskou, musím to jít ještě pochválit do videoreceptů, maso se rozplývalo. Kluk ještě nešel do školy, na netu nebyl rozvrh, učitelka souhlasila...Na druhém se domluvíme.
      Těstoviny s kečupovou omáčkou a v tom kousky kuřecího masa, to má nejradši.
      Last edited by janina s.; 29.09.2010, 22:22.
      anina s.

Comment

• Brambory vařené a včera jsem pekla krkovičku s jogurtem, kluk bude mít česnekovou polívku a kuřecí stehenní řízky s omáčkou jako "na paprice".
        anina s.

Comment

• Ahoj Janino, dnes dělám játru kuřecí pikantní s rýží, zítra kuřecí roládu, hranolky, v neděli vepřo, knedlo, zelo.

Comment

• Ahoj Kety, dnes jsem měla nečekaně odpo na půl 12, tak jsem včera uvařila segedín a klukovi polívku ( rychlou ) a na druhé brambory a kuřecí stehenní řízky "na paprice". Teď dojídám trošku zbytků.
            Na zítra to asi dojí, když tak uvařím těstoviny, protože mám ranní + inventuru.
            anina s.

Comment

• Ufritovala jsem brambory a usmažila sýr, k tomu měl kluk tatarku.
              Chlapovi jsem uvařila těstoviny a na cibulce a česneku osmahla maso z konzervy a zalila 2 sklenicemi PANZANI - Olive & Basilico, jsou v tom i olivy, a posypala na talíři strouhaným eidamem. Mňamka.

Last edited by janina s.; 03.10.2010, 19:08.
              anina s.

Comment

• Uvařím rajskou polívku ze sáčku a na druhé asi kuřecí řízky a brambory, klukovi asi fritované a mi a chlapovi asi udělám bramborový salát s osmaženou cibulkou.
                anina s.

Comment

• Než usmažím řízky, tak jsem si ohřála včerejší čínu z párků, opekla pár plátků brambor, k tomu tatarku a okurkový salát se zakyskou KUNÍN - příchuť česnek a bylinky.
                  anina s.

Comment

• Ahoj Janino, už zase vaříš sama. Já nestíhám(tím myslím, sednout si k počítači).
                    Včera jsem dělala klukovi špagety a my jsme měli salám v těstíčku, brambor, okurek.
                    Dnes uvařím česnekačku, klukovi rajskou a udělám šišky s mákem.
                    Mimochodem, ty motýlky jsou super!!!

Comment

• Ahoj KETY, dík za pochvalu...
                      Je jasné, že každý to máme jinak. Já přijdu domů, zapnu rádio, PC, který mám jen pro sebe v obýváku a pak tu chodím. Na emaily, ICQ, kuchařku. Po šichtě na nohou na kase jsem ráda, že si i sednu. Vypínám ho až večer.
                      Kluk dojedl rajskou polívku a teď vařím kuřecí guláš i s brambory.
                      anina s.

Comment

• Ahoj Janino, včera po tom sladkém obědě budu dnes dělat pikantní směs z kuřecího a brambory pečené v tlakáči. Je to rychlovka, strašně dobré, ale musí se dávat pozor, až se nespálí.
                        Já mám také PC pro sebe, ( před 2roky jsem si koupila notebook, protože pokud není syn ve škole nebo na tréninku, tak tam sedí), ale někdy mi nezbývá čas ho zapnout.
                        Hezký den

Comment

• Ahoj KETY, pečené v tlakáči neznám.
                          Chlapi dojedí kuřecí guláš a já si ke zbytku bramb. salátu s cibulkou opékám 2 Javořické párky.
                          K tomu jsem si nastrouhala okurku a zamíchala s Kunínskou zakyskou česnek a bylinky, osolila, opepřila.
                          Last edited by janina s.; 07.10.2010, 15:22.
                          anina s.

Comment

• Dnes vařím rajskou omáčku s knedlíkem a s kuličkami z mletého masa (takové menší karbenátky), polévka bamboračka s houbama.
                            Zítra masová roláda z bůčku, brkaše, hlávkový salát.
                            V neděli asi guláš nebo řízek se salátem, to ještě nevím na co bude mít rodinka chuť
                            Janino, ty brambory pečené v tlakáči jsou moc dobré, ale taky se může stát, že se připečou Už se mi to stalo
                            Syrové br.se nakrájí na kolečka a dají se do tlakáče se slaninou a s cibulí na měsíčky, osolí se a okmínují. Hrnec se uzavře a až začne mírně pískat, tak 5 min., víc ne, jinak se připečou a to je škoda, protože, když se to povede, tak je to velká dobrota!
                            Hezký a prosluněný víkend!

Comment

• Kety, dík za tip na ty brambory.
                              Kluk měl superrychlou polívku ( do vařící vody bujón+kořeníčko, máslo a nudle, mléko ) a upekla jsem "naši" pizzu "nouzovku" - protlak, koření gyros, majoránka, sušený česnek, vysočina, zbytek šunkového, zbytek strouhaného eidamu a jinak plátky toustového ementálu.
                              Jinak smažím placky - nemám vajíčka a chuť na placky je, ale ne jít kvůli 2 vajíčkům do obchodu. Tak do brambor mléko, strouhanka, nastrouhaná cibule, mouka, majoránka, suš. česnek, sůl, pepř, nakrájená klobáska. Je to bašta, ochutnávám z obojího po jednom kousku.

anina s.

Comment

• Včera bylo rizoto - rýže ze sáčku zamíchaná po uvaření do točeného na kousky osmahnutého na cibuli a česneku, okořeněného a pak přidaný hrášek. Posypané strouhaným sýrem. K tomu naše okurky, já i chleba.
                                Dnes těstoviny, k tomu na cibulce a česneku osmahnuté vepř. maso z konzervy a do toho přidaná omáčka Panzani - olive & basilico, posypané strouhaným sýrem.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X