Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kluk měl vařené brambory a obalované smažené rybí prsty.
    Já si na véču ohřála zbytek brambor, k nim si osmažila cibuli do zlatova a k tomu jsem si dala krajíc chleba.
    anina s.

Comment

• Ahojky kuchtičky,
      tak u nás dneska bude klasický lečo s bramborem (mňam se teším už jsme ho dlouho neměly)
      a na víkend udělá mužíček smažený květák - rád vyniká v kuchyni tak ať se snaží,šikula.
      V týdnu jsem dělala "Tvarohový makovec"od Ivanky a ten se náramě povedl a konečně si ho můžu dělat doma a ne kupovat ten drahej v krámě.
      Pak hned zkusím i perník,mňam.
      Last edited by Kuzhu; 13.08.2010, 15:14.

Comment

• Ahoj holky kuchařinky,
        dnes jsem podle Iris dělala "čínu z párků", dělala jsem ji ale ze špekáčků,
        bylo to výborné, všichni si pochvalovali.
        K tomu jsem ráno uvařila brambory, vychladlé jsem je potom nakrájela do máslem vymyzaného pekáčku a zapekla v troubě s nastrouhaným sýrem, bomba!
        Dělala jsem i polévku a to čočkovou, my na polévky moc nejsme, a hlavně teď v létě je toho pak moc.
        Hezký den a víkend!

Comment

• Já jsem dnes ráno před odpolední uvařila guláš z plátků kýty, které chlap koupil v Tesku na řízky, samo jsem je nakrájela na kostičky, a pak přidala brambory.
          Ještě nějaké plátky zůstaly, tak zítra budou asi řízky.
          anina s.

Comment

• Kluk rychlou polívku - do vařící vody kostku slepičího bujónu, vegetu, sušený česnek, uzenou sladkou papriku, trochu mlíka, másla, sůl, drcený kmín, zahuštěnou vajíčkem.
            Na druhé dojedli oba ten guláš.
            anina s.

Comment

• Chlap řízek z kýty a koupený bramborový salát - výrobce Gastro, kluk zbytek polívky a pizzu - tu naši.-
              anina s.

Comment

• Ahoj,
                v sobotu byly špagety, v neděli vývar s domácími nudlemi a smažený květák, šťouchané brambory, hlávkový salát.
                Dostala jsem čerstvé fazolky, včera jsem z nich dělala salát (napíšu do salátů) a dnes budou fazolky na smetaně a karlovarský knedlík

Comment

• Ahoj Kety, taky jsem včera koupila 2 květáky ( ve slevě - oba za 25,- ) tak je usmažím ve friťáku, obalím v miskách - je to rychlovka.
                  Dnes jsem uvařila rýži, rajskou a usmažím masové tyčinky z mletého masa.
                  Pa.
                  anina s.

Comment

• Ahoj Janino, na dnešek už mám připravenou karbenátkovou směs (mleté vepřové, sojová drť, vejce, hodně česneku, majoránka, cibule) a k tomu brkaše.

Comment

• Ahoj ( nejen ) Kety , už jsem se chtěla zeptat, co JSOU "brkaše" a pak mi došla Tvá zkratka.
                      Já vařím čočku klukovi, protože chlap koupil nějaké jemné uzené, tak že mám klukovi něco k tomu uvařit a chlap má přes týden jednání, tak luštěniny né, tak vařím tu zelňačku, a kdyby nechtěl ( jinak ji vařím i pro sebe ) tak koupil pěkný kousek kýty, tak ji udělám na vegetě, k tomu bude zbytek rýže, u rajské potichu mlaskal a byl prázdný talíř, jak někdy nechá, že mu toho naložím prý moc. Nojo, máme ( kromě jiných ) dva talíře - bílé, průměr 30 cm, a já na ně servíruju tak ráda...
                      anina s.

Comment

• S klukem jsem se domluvila, uvařím mu "domácí" boloňskou omáčku s kousky kýty a těstoviny.
                        anina s.

Comment

• Dnes jsem pekla na oběd palačinky a teď jsme dojedli na večeři pizzu. Dělám jogurtovou.

Comment

• U nás je od včerejška sekaná roláda s bramborami pečenými v jednom pekáči (poslední dobou dělám plno věcí v jednom pekáči, ach ta lenost ), zítra budu dělat gulášek z divočáka dle receptu, který jsem tu našla. Díky tomu jsem právě tyto stránky včera objevila a přestože vařím už 20 let a to prý dost dobře, tak se ze mě stal závislák na těchto stránkách . Recepty jsou tu skvělé, Vaše inspirace dokonalá, jenom bych potřebovala asi ještě jednu rodinu, páč ta moje malá asi nebude stíhat všechny novinky jíst .

Comment

• Ahoj JANAVEVI, vítám Tě, pokud tady setrváš, to mám taky ráda, z jednoho "hrnce", chystám se na "Ražniči v troubě", a "Guláš bez míchání", ale já mám jiný problém, potřebovala bych někdy ne 4, ale 10 hořáků na sporáku , jak mám dovču, baví mě vařit i několik chodů.
                              Včera se chlap ptal po čočce no už nebyla, tak mu možná dnes uvařím fazole na husto, sice z plechovky, ale ochutím, zahustím, s cibulkou, k tomu to uzené jemné filé, co koupil.
                              Pokud přispěješ nějakými recepty, já uvítám, sbírám je a ty, co mě zaujmou, si i opisuju do velkého sešitu a mám ho po ruce v kuchyni.
                              Pěkný den přeju.
                              anina s.

Comment

• Tak fazole jsou v pořadí. V šuplíku jsem našla zašité ty květáky, tak už jsou ufritované a asi půlku sním, než se uvaří brambory... ještě tatarku a udělám ze zbytku okurky salát. někdy je to lepší než řííízek...!
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X