Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Tak na druhé měl kluk Vitanu GULÁŠ - omáčka s těstovinami, přidala jsem tam máslo, mléko a smetanu 12-ku, za 10 minut měl oběd.
    I když nevím nevím, asi to není moc inspirativní, ale v tom horku stát u sporáku...?
    anina s.

Comment

• dnes byla koprovka s vejcem, brambor
      zítra švestkové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
      ve středu pikantní kuřecí směs, hranolky

Comment

• Ahojky KETY, teda ty se lepšíš, jídelníček i na zítra?
        Tak to já ještě nevím, ale chlap byl v Tescu, koupil potraviny dle seznamu, ať já se nemusím tahat s taškama, tak nakupuju jen drobnosti, tak možná něco z kuřecího masa, však já to tu zítra napíšu.
        Chlap nemusí kopr, knedlíky na oběd na sladko, nevím nevím, ale ta kuřecí pikant směs mě zaujala...
        Pěknou noc.
        anina s.

Comment

• Původně odeslal Kety Zobrazit příspěvek
          dnes byla koprovka s vejcem, brambor
          zítra švestkové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
          ve středu pikantní kuřecí směs, hranolky
          Promiň za legraci, ale zítra je středa, tak máte i sladké i maso nebo už plánuješ na čtvrtek?
          anina s.

Comment

• Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvek
            Promiň za legraci, ale zítra je středa, tak máte i sladké i maso nebo už plánuješ na čtvrtek?
            Máš pravdu, šílím
            Maso plánuji na čtvrtek
            Ahoj a

Comment

• Já vařím kuřecí guláš.
              anina s.

Comment

• Ahoj, dnes jsem dělala bramboráky a k tomu většinou dělám restovanou játru na cibulce a zeleninku
                Zítra nevím, protože malujem klukovi pokoj, tak nějakou rychlovku nebo si zajdem na jídlo (kousek od nás jsou tři restaurace) a v neděli bych chtěla dělat slepici na smetaně s knedlíkem.

Comment

• Ahojky, asi týden nám nešel net.
                  Na dnes jsem vařila kuřecí stehenní řízky ala vepřové na vegetě s rýží = zároveň oběd do 30 -ti minut.
                  Polívka - kuřecí vývar, do toho koření a vajíčko s moukou.
                  anina s.

Comment

• Ahoj Janino, a já myslela ze si užíváš dovolenou, že nevaříš.
                    Včera jsem dělala halušky s uzeným a zelí.
                    dnes smažený hermelín, hranolky, zelný salát s mrkví,
                    zítra bude lečo s klobásou a brambory.

Comment

• Ahoj Kety, já vařím i přes dovču, pokud nikam nejedeme.
                      Dnes byl zbytek kuřecí polévky, kluk na druhé těstoviny se smetanovou omáčkou, chlap to kuřecí na vegetě s rýží.
                      anina s.

Comment

• Ahoj Jani a Kety,

naruším vám tady vzájemný dialog Já právě téď vařím rajskou omáčku, ale z protlaku (rajčátka nejsou v ledničce), hovězí maso (zítra bude z vývaru polévka) a k tomu těstoviny-vřetena?.)
                        Papa EMKA

Comment

• Ahoj Emko,
                          vůbec nevadí, spíš naopak!
                          Předtím tady vedla takový monolog spíš Janina, pak jsem se k ní přidala, protože denně vařím, tak tady čerpám inspiraci a když nás bude víc, bude se nám vařit líp!
                          Rajskou tu mám taky ráda, ale manžel ji nejí, tak ji udělám, až bude kluk doma.
                          Měj se hezky.

Comment

• ahoj holkýýýý tak se přidám. já dneska buřtguláš, jenže jsem koupila takové príma / pro mě nové/ tlusté párky, ani nevím, jak se jmenovaly, ale přišly mi sympatické a taky že byly ! Jala jsem se ochutnat a ze tří noh, zbyly jen dvě, páč se přidal pes v tom ochutnávání On normálně uzeniny nejí, ale když to sní, je to pro mě známka kvality Gulášek je hotový a moc dobrý.
                            Jinak rajskou už jsem dlouho nedělala, taky dělám z protlaku, rajčátka dám, když mám. Emko, protlak je kvalita, klído bez rajčátek. Nejsem příznivcem kečupu!! Ale na pizzu ho používám ráda.Nic nezavrhuji a všechno má své místo.
                            Kety, halušky jsou u nás často a díky tchýni je umím dobře / já chlubotechna/... moc zdravím
                            Iris

Comment

• Ahojky KETY, EMKO A IRIS !
                              Jsem ráda, že už tu nevedu monolog, chodím tu pro inspiraci, protože v pokecu bloudím, co kdo vařil.
                              Dnes jsem smažila kuřecí řízky, friťák ufritoval půlměsíčky brambor se slupkou a k tomu si dal kluk opět Hellmannsku.
                              Rajskou má rád chlap, někdy ji uvařím, taky z protlaku, je to pro mě jednodušší.
                              Kečup máme rádi k párkům i na pizzu, když není protlak.
                              Mějte se, kočky.
                              anina s.

Comment

• ahojkýýýý já dneska nevařím nic, páč je tam ještě guláš a květáková polévka.
                                Tak tím pádem nemám co dělat, jen peru. uklizeno mám /jakž takž/. To vaření mi dneska chybí....... tak plánuju aspon na zítřek. Koupila jsem zas po dlouhé době kuře, takové baculaté tak ho asi upeču klasicky a rovnou s bramborami v jednom pekáči.... pohodlné a brambory mají dobrou chuť. ahooooj, moc zdravím.
                                Iris

Comment

Pracuji...
                                X