Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Včera přírodní kuřecí řízek, na závěr posypaný Nivou a zapečený, brambor a hlávk.salát
    Dnes těstoviny, opražená anglická slanina s jarní cibulkou, do toho ty uvařené těstoviny, promíchat a na talíři posypat strouhaným tvrdým tvarohem a hlávkový salát

Comment

Dnes jsme obědvali už v 11 hod., dělala jsem obalovaného pangase, brambor a okurkový salát.
      Pak se jdeme na zahrádku koupat a něco si ugrilujem.

Comment

[QUOTE=Kety;59688]Včera přírodní kuřecí řízek, na závěr posypaný Nivou a zapečený, brambor a hlávk.salát

Kety, tak to bych si dala, já obaluju, ale někdy zkusím ten přírodní.
        Napiš potom, co jste si ugrilovali, tady hřmí, ale předevčírem chlap griloval naloženou z obchodu krkovičku bez kosti, mňamka šťavnatá.

Včera jsem vařila těstoviny vrtule s masem z konzervy - hovězí a vepřové, na cibulce, do toho trochu kečupu.
        Dnes rizoto ze sáčků, cigáro na cibulce, kdo chce, dá si tam sýr, já mám celý týden odpo na 14 hod.
        Tak zítra zase něco vymyslet.
        Dnes tu hřmí a honí se mraky.
        anina s.

Comment

[QUOTE=janina s.;59730]
          Původně odeslal Kety Zobrazit příspěvek
          Včera přírodní kuřecí řízek, na závěr posypaný Nivou a zapečený, brambor a hlávk.salát

Kety, tak to bych si dala, já obaluju, ale někdy zkusím ten přírodní.
          Napiš potom, co jste si ugrilovali, tady hřmí, ale předevčírem chlap griloval naloženou z obchodu krkovičku bez kosti, mňamka šťavnatá.

Včera jsem vařila těstoviny vrtule s masem z konzervy - hovězí a vepřové, na cibulce, do toho trochu kečupu.
          Dnes rizoto ze sáčků, cigáro na cibulce, kdo chce, dá si tam sýr, já mám celý týden odpo na 14 hod.
          Tak zítra zase něco vymyslet.
          Dnes tu hřmí a honí se mraky.
          Ahoj Janino, tak nakonec jsme negrilovali nic, protože začalo pršet.
          my sice máme na zahrádce krb pod pergolou, ale já jsem se jen vykoupala v bazénu, manžel položil kolem dlažbu, udělali jsme si kafe, k tomu lázeňské oplatky a JEN JSME TAK RELAXOVALI.

Comment

Jo a zítra budu dělat kapustové závitky s bramborem,
            Hezký večer!

Comment

Kety, kapustové závitky jsem asi ještě nedělala.
              My, když máme v plánu grilovat, tak to asi 1x z 10-ti zrušíme, jinak máme přístřešek, tak sedíme v suchu i s přenosným grilem, pokud chlap nedělá nad ohništěm a tu radost si nenecháme ujít. Ale samo, pokud už není zima...

Jinak oběd - dojedlo se rizoto, kluk měl polívku - do vařící vody vegeta, suš. česnek, kari, sladká paprika, mléko, máslo, nudle a vejce jako zavářka, sůl, pepř.
              Zítra uvidím.
              anina s.

Comment

Holky ahooojky, jen přihodím malou poznámku...
                Modrásku náhodou to tu hezky udržuješ v chodu.. a o tom to je, časem ti kromě Kety, možná přibydou další věrné..já se přiznám tohle si pročtu každý den,ale Pokec nestíhám denně.!!
                Někdy se holky i trochu po vás i opičím, takže prosíííím pokračujte, možná je nás čtoucích víc!!
                Já mám většinou jen nějaké přírodní maso na pánvi podušené + co dům a dieta dovolí, mám smůlu, že moc polotovarů ani zeleniny, využít nemůžu, ale my ženský si vždycky poradíme. Časem se člověk naučí vymýšlet i tak nějaké obměny.
                Last edited by Hančí; 15.07.2010, 07:31.
                Hančí

Comment

Ahoj Hančí, mě to právě baví, že to je samostatná kolonka na tu inspiraci.
                  Já třeba přírodní nedělávám, radši obaluju, nevím proč si nevěřím, že to nebudu mít "tuhé"...Tak i když vaříš dietně, já bych brala kombinaci pro inspiraci, kterou třeba děláváš ty...
                  Tak příště...?
                  anina s.

Comment

Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvek
                    Jinak oběd - zítra uvidím.
                    Tak jsem "uvařila" Dobrý hostinec Guláš dva sáčky....
                    A bylo vymalováno.
                    anina s.

Comment

• Pečené rizoto dle Ivanky - konečně.
                      Teď jsem ho dopekla.
                      anina s.

Comment

• Ahoj!
                        Dnes jsem zkoušela plněné rajčata a byla to dobrotka
                        Velké masité rajčata jsem seřízla, opatfrně vydlabala, osolila a opepřila zevnitř.
                        Mezitím jsem si na pánvi pěkně do červena opekla na malé kousky kuřecí maso, přidala jsem k tomu jarní cibulku, osolit, opepřit.
                        Tou směsí jsem naplnila ty vydlabaná rajčata, dala jsem je do pekáčku a na dno pekáčku jsem dala pokrájené vršky a dužinu z rajčat, které jsem trochu osmahla na slanině. A šup s tím do předehřáté trouby asi na 15 minut, Před koncem doby posypat sýrem: balkánem, nivou, co má kdo rád
                        K tomu hranolky a syrovou okurku.
                        opečené maso, co mi zbylo jsem přihodila do pekáčku k rajčatům
                        Byla to opravdu mňamka, manžel měl z toho strach, že teplé rajčata ještě nejedl, ale pochutnával si
                        Zítra nemá být tak teplo, tak chci dělat bůčkovou roládu.

Comment

• Já dneska řízky a bramborový salát, už byl abs´ták polévku kmínovku, večer bude salátek s Mozarellou od Ivanky a pečivo.
                          Kety,mohla bys dát receptík na plněná rajčata do receptů ? Vypadá to velmi lááákavě a tak by bylo škoda to tam nedat. Ahoooooojkyýýýýý
                          Iris

Comment

• Ahoj Iris, tak už jsem to dala do receptů i tu bůčkovou roládu
                            Zítra dělám segedinský guláš

Comment

• Včera rychlá polívka, uzený smažák, fritované brambory, tatarka, dnes rychlá polívka - zbytek, na druhé mě kluk poprosil o vaječinu s chlebem.
                              anina s.

Comment

• Kluk - žampiónová polévka ze sáčku, na druhém se domluvíme, přišel před chvílí z brigády.
                                Já sobě a chlapovi uvařila lečo - na cibulku Slovenský točený z Krásna, opéct, přidala jsem domácí lečo a pak vajíčka, dochutila a přilila trošku smetany 12-ky.
                                S chlebem ( 3 půlkrajíčky z patky ) jsem si na něm po dlouhé době pochutnala.
                                Dlouho jsem ho nedělala, ale hlad je nejlepší kuchař.
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X