Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ivance

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Ivance a taky pro Janinu

    Ahoj Janino. Počítač jsem vykoumala , zprávu ti napsala, soukromou, ty jsi tu byla ještě on line , ale než jsem dopsala, zmizlas. Tak jsem to nestihla. Ale problém je v tom, že mi nešla odeslat, a tak je u mně na profilu, musíš si ji asi přečíst tam, pokud nevykoumám, jak ti ji poslat.Papa. Scarlet.

    Ivanko, jsi strašně hodná za odpověď i za pozvání na pokec. Už jsem si celé odpoledne četla ten váš pokec a je to bomba. Samozřejmě, že budu na klučinu myslet celou středu a palečky, aji na nohách držet, ale podle toho co už o něm vím z příspěvků, tak je strašně šikovný. Čert by v tom mosel byt , aby sa mu to nepovedlo. Ale on to s lehkostí sobě vlastní na k tvé velké radosti udělá a na tobě zbude jen ta velká oslava, kterou už určitě plánuješ. Jen doufám, že " nadívaných křepelek " bude dost a stoly se budů prohýbat a nás pak budeš inspirovat úžasným receptem.Ale vím, je to starost a strach. Náš ogar má taky teď zkouškové období, vím, že to je nula proti tak velké zkoušce tvýho syna, ale i tak to prožívám. Akorát ten můj nepodař není takový študios jak tvoje dvě děti, ani tak hodný a svědomitý, já se nervuju a on má klid. Večer jde napřed za cérkou a pak " odpočívá" s kamarádama na jednom pivku a diví se, že nadávám. No nic. Mosela bych ho zabit. Já dycky říkám, že je podhoděnec, že mi ho v porodnici moseli vyměnit. No jo, ale tern druhý, až na nějaké chabé záchvaty odpovědnosti je nemlich to samé. No jo, co budu povidat. Prej to nechápu a je jiná doba. Tak nevím.Jedinou mojí útěchou je, že na manuelní prácu je levý jak šavla a ani se mu nechce, takže mosí študovat a on to ví a naštěstí to má v plánu, včetně té vysoké. Takže to radši vždycky nejak skoulí a propluje. Zatím pa a ve středu " šavle hore!"!! Palečky už držím, tak musím přestat psát. Pa. Scarlet.


    ----------------------------------------------------------------------------

    Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
    Voltaire

    Comment


    • #32
      Re: Ivance

      Ahojky Scarlet, každý má nějaké ty mouchy a Jára taky. To si opravdu nemysly že to je vždycky jednoduché Jsem z toho zítřku nervózní. Jestli to udělá, tak určitě si něco dáme, ale půjdeme to oslavit až po promoci. Nastupuje v devět hodin. Už aby bylo zítra 11 Já mu sebou budu dělat ještě plněné slané rohlíčky a bere nějaké šampáňo. Na tom se domluvili s klukama. No ale jede autem, tak to nebude tak horký, oni tam žádnou partu nemají. Zítra hned určitě písnu do galerky. Tak pa,pa. Ivana M
      Ivana M

      Comment

      Pracuji...
      X